Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

FOTA izmaiņas dod iespēju mazajām komandām

FOTA izmaiņas dod iespēju mazajām komandām
FOTA logo
Foto: AP

Sākotnēji Formula One Teams Association (FOTA) rīcība bija uzlabot sportu un samazināt izmaksas, taču tagad visas izmaiņas, kuras tuvākajā laikā varētu tikt pieņemtas, mazajām komandām ļaus ne tikai samazināt izdevumus, bet būt arī konkurētspējīgākiem.

"Force India" komandas vadītājs Vidžaja Malja uzskata, ka FOTA pūliņi samazināt izmaksas palīdzēs nodrošināt to, ka sports vairs nav tikai joma, kurā dominē tie, kas tērē visvairāk. "F-1 iepriekš balstījās tikai un vienīgi uz naudu – ar naudas palīdzību mēs attīstījām aerodinamiku, nauda nopirka labākos dzinējus, labākās ātrumkārbas, kā arī nauda joprojām pērk labākos braucējus."

"Mana iepriekšējā pieredze kā F-1 sponsoram, bet vēlāk kā komandas vadītājam bija tāda, ka katra F-1 komanda sanāca kopā un pateica – piekrīt vai nepiekrīt. Tagad ir pilnīgi un vienīgi vienotība. Tagad vienprātība ir uz dažādām lietām, kur mēs dalāmies visi ar saviem lēmumiem. Mazajām komandām izmaksas tagad samazinās ļoti straujā tempā. It īpaši izmaksas samazinās uz dzinējiem, ātrumkārbām. "Force India" gadījumā izmaksas samazinās par 50 %. Acīmredzami, ka lielajām komandām nav bezgalīgi budžeti, kurus tērēt formulas attīstīšanā, tāpēc tas tagad dos iespēju mazajām komandām būt konkurētspējīgākām."

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +1 [+] [-]

, 2009-03-08 22:20, pirms 15 gadiem
Līmenis izlīdzināsies, intriga palielināsies

  +1 [+] [-]

, 2009-03-08 22:46, pirms 15 gadiem
anjo rakstīja: Līmenis izlīdzināsies, intriga palielināsies
Nu tāds jau ir tas mērķis...