Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Brauns: "Ceru, ka mūsu sniegums būs cienīgs"

Brauns: "Ceru, ka mūsu sniegums būs cienīgs"
Tādas izskatīsies ''Brawn GP'' komandas formulas
Foto: www.autosport.com

Jaunais F-1 komandas ''Brawn GP'' īpašnieks Ross Brauns cer, ka viņa jaunās komandas starts sezonas sākumā būs cienīgs, bet sezonas laikā viņš cer uz komandas pakāpenisku progresu.

Jau ziņojām, ka piektdien tika pielikts punkts par ''Honda Racing'' komandas spekulācijām. Pēc viena mēneša garām runām kļuva zināms, ka līdzšinējais ''Honda'' komandas šefs Ross Brauns pilnībā pārņems ''Honda Racing'' komandu, kura sauksies ''Brawn GP'' komanda. Pēc vienošanās kļuva skaidrs, ka formulas tiks apgādātas ar ''Mercedes-Benz'' dzinējiem, bet komandas sastāvā brauks Džensons Batons un Rubens Baričello.

"Mūsu lielākais mērķis, ar kuru šajā laika posmā saskārāmies, bija cīņa par to, lai mēs varētu startēt Melburnā," iesāk Brauns. "Tagad mēs esam sasnieguši šo mērķi. Jūtam, ka mums ir laba formula, tāpēc ceram, ka mūsu sniegums būs cienīgs. Ceram, ka sezonas laikā mums izdosies attīstīties. Nav šaubu, ka mums visiem šis bija smags periods, taču esmu ārkārtīgi lepns par lielisko komandas garu un gara spēku, ar kuru sastapos komandas rūpnīcā. Mūsu pirmie testu braucieni ar jauno formulu, kurai ir cits dzinējs, ātrumkārba un šasija, būs ļoti emocionāls brīdis ikvienam."

Izmantotie resursi:
autosport.com

  -3 [+] [-]

, 2009-03-08 20:37, pirms 15 gadiem
Vismaz būs atmaska ka formula atkal neiet

  -4 [+] [-]

, 2009-03-08 20:37, pirms 15 gadiem
Mūsu pirmie testu braucieni ar jauno formulu, kurai ir cits dzinējs, ātrumkārba un šasija, būs ļoti emocionāls brīdis ikvienam."

  +3 [+] [-]

, 2009-03-08 20:39, pirms 15 gadiem
Nu ļoti gaidu ko šī komanda un Brauns parādīs šosezon.

     [+] [-]

, 2009-03-08 22:23, pirms 15 gadiem
Būt interesanti paskatīties kā viņi izskatīsies uz pārējo fona.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja