Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Grožāns: "Gribu startēt F1 līdz 40 gadu vecumam un tikt labā komandā"

Juris Grīns
Juris Grīns

Grožāns: "Gribu startēt F1 līdz 40 gadu vecumam un tikt labā komandā"
Romēns Grožāns
Foto: AP/Scanpix

Lai gan "Formulā 1" pilotu vidējais vecums kļūst arvien mazāks, Romēns Grožāns uzskata, ka varētu turpināt startēt pasaules čempionātā vismaz līdz 40 gadu vecumam. Tāpat francūzis gaida lielo iespēju, kad varētu tikt startēt kādā no vadošajām komandām.

Šobrīd 31 gadu vecais Grožāns F1 sacīkstēs debitēja 2009. gadā, taču par "pilnas slodzes" pilotu kļuva 2012. gadā. Sportists uzskata, ka, lai gan piedalījies 122 posmos, vēl var startēt ilgi.

"Man vēl tāls ceļams ejams līdz beigām," viņš saka. "Faktiski F1 čempionātā sāku startēt, kad man bija kādi 27 gadi, tāpēc jūtu, ka vēl varu braukt ilgi, varbūt līdz 40 gadiem vai pat ilgāk. Jūtu, ka man priekšā ir vismaz astoņas, deviņas sezonas, tāpēc viss ir labi."

Čempionātā Grožāns debitēja "Renault" sastāvā, četras sezonas brauca "Lotus" sastāvā, bet pēdējos divus gadus pavadījis "Haas" komandas rindās. Viņš neslēpj, ka labprāt izmantotu iespēju atgriezties "Renault" vai pāriet uz kādu no vadošajām komandām

"Būtu jauki atgriezties, sevišķi tāpēc, ka "Renault" mašīnas ar katru sezonu kļūst arvien labākas," stāsta francūzis. "Es pavadīju ar viņiem daudzus gadus, un mums aizvien ir labas attiecības. Ja kādudien rastos iespēja pievienoties kādai no spēcīgākajām komandām, es bez šaubīšanās to izmantotu. Mēs visi par to sapņojam, bet pirms tas ir noticis, esmu laimīgs būt tepat. Esmu drošs, ka mēs varam uzlabot sniegumu un uzskatu, ka mazās komandas ir spējīgas rādīt labus rezultātus. "Force India" to ir pierādījusi."

Tikmēr otrs "Haas" pilots Kevins Magnusens starpsezonu izmantojis, lai mainītu dzīvesvietu un no dzimtās Dānijas pārcēlies uz saulaino Dubaiju, kur jau dzīvo cits F1 braucējs, Fernando Alonso.

Izmantotie resursi:
F1 News - Latest Formula 1 News on the F1 Forum...

     [+] [-]

, 2018-02-08 21:14, pirms 7 gadiem
Tikai ne grožāns - stresa situācijā nenoturīgs pilots, daudz kļūdas, un tāpat kā kvjats, maldonado, negadījumos ir vainīgi visi citi, tikai ne viņš.
Domāju, ka karjera ilgs maksimums 3 gadus, pēc tam tikai kā maksas pilots.

     [+] [-]

, 2018-02-09 03:04, pirms 7 gadiem
Вы вкурсе что теперь что бы привести тело в порядок и подкачаться не обязательно ходить в тренажорку.Нeдaвнo нaткнулcя на блoг чувака кoторый нaкaчал тeлo домa с помощью специального поясa, я решил попробовать и уже через неделю увидел результат, а через две убрал пивной живот и пpоявился преcc, подкaчaл pуки и cпину.Тeперь жeнa тожe зaхoтeлa попpoбовать увидeв мой peзультат. Вот тот блог--- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?