Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons izteicis vēlmi startēt F1 čempionātā vēl piecus gadus

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltons izteicis vēlmi startēt F1 čempionātā vēl piecus gadus
Lūiss Hamiltons. Foto: motorsport.com

Sarunā ar "Mercedes" komandas vadītāju Toto Volfu septiņkārtējais F1 čempions Lūiss Hamiltons atzinis, ka vēlas startēt čempionātā vēl piecus gadus. Britu pilots karjeru gan varētu noslēgt arī ātrāk, ja jutīs, ka ir kļuvis pārāk lēns.

Hamiltons savu karjeru "Formulā 1" uzsāka 2007. gadā un šī viņam ir jau 16. sezona. Klīst dažādas spekulācijas, ka pieredzējušais un titulētais braucējs drīz vien varētu likt karjerai punktu. Tagad atklājies, ka tas tik drīz visticamāk nenotiks. Pašlaik Hamiltonam ir līgums vēl uz nākamo gadu.

"Es nešaubos, ka viņš paliks šeit arī pēc tam," saka Volfs. "Mūsdienās zinātne parūpējusies, ka sportisti, ja viņi ir disciplinēti, var turpināt ilgāk nekā tas bija pagātnē. Paskatieties uz Fernando Alonso! Viņam jau ir 41 gads, bet viņš ir lielisks. Luisam vēl atlikuši audzi gadi."

Hamiltons pats Volfam atklājis, ka plāno startēt vēl piecus gadus: "Labi, ka mēs daudz runājam. Vēl pagājušajā nedēļā mēs sēdējām, Luiss teica, ka viņam vēl šeit atlikuši pieci gadi un vaicāja, ko es par to saku? Mēs kopā esam uzauguši. Esam pilnībā atklāti viens pret otru. Luiss būs pirmais, kurš pateiks, ka vairs negrib startēt, ja jutīs, ka viņam vairs nav tāds reakcijas ātrums vai arī viņš vienkārši ir zaudējis prieku braukt sacīkstēs un vietā nākusi jaunā paaudze, kas ir ļoti spēcīga. Man nav šaubu, ka, parakstot jaunu līgumu, kas noteikti notiks, mēs visu izrunāsim un atklāti apspriedīsim, ko var nest nākotne."

Volfs uzskata, ka Hamiltons ir spējīgs savu titulu skaitu palielināt. Sportists arī solījis, ka citā komandā nestartēs.

"Esmu pilnībā pārliecināts, ka Luiss ar mums var izcīnīt astoto pasaules čempiona titulu," sacīja Volfs. "Viņš neies uz citu komandu un, ja mēs varēsim piedāvāt konkurētspējīgu mašīnu, un viņš varēs cīnīties par uzvarām, viņš titulus gūs vēl. Karjeras noslēgums Luisam vēl ir tālu. Tomēr viņš sev jautā, vai pats ir apmierināts ar savu sniegumu? Un tiklīdz viņš nonāks pie slēdziena, ka vairs nav apmierināts, nekavējoties teiks, ka pietiek."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...

     [+] [-]

, 2022-10-07 21:56, pirms 2 gadiem
Jā, jā, jā...viss baigi skaisti, bet tad Toto noslēgs ar čali līgumu uz 5 gadiem vai arī nē? Var minēt vienu reizi....

     [+] [-]

, 2022-10-10 19:08, pirms 2 gadiem
Rēcīgi - pēc pag. sezon pakāstā titula pēdējā gonkā visi runāja, ka šis ies prom.