Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Marko: "Noriss varētu būt kandidāts uz vietu "Red Bull" komandā"

Juris Grīns
Juris Grīns

Marko: "Noriss varētu būt kandidāts uz vietu "Red Bull" komandā"
Makss Verstapens un Lando Noriss. Foto: Motorsport.com

Helmuts Marko atzinis, ka Lando Noriss būtu starp kandidātiem uz vietu "Red Bull" sastāvā, ja viņam nebūtu līgums ar "McLaren" līdz 2025. gada beigām.

Pēdējās nedēļās skaļi tiek baumots, ka Noriss drīzumā varētu pāriet uz "Red Bull". Pats sportists izteicies, ka labprāt startētu vienā komandā ar savu draugu Maksu Verstapenu. Arī šī brīža vadošais pilots atzinis, ka labprāt redzētu viņu kā savu pārinieku. Tiesa gan, Serhio Peresam vēl ir līgums līdz nākamā gada beigām, līdz ar ko Norisa kandidatūru "Ŗed Bull" varētu izskatīt uz 2025. gadu.

"Peress nav stabils, viņš ne vienmēr ir pietiekami koncentrējies," intervijā "Servus TV" izteicies "Red Bull" pilotu programmas šefs Helmuts Marko. "Bet viņam ir līgums līdz 2024. gadam, un Norisam ir līgums līdz 2025. gadam. Žēl, ka tas ir uz tik ilgu laiku, jo viņš būtu viens no kandidātiem."

Marko atklāj, ka Noriss jau sākotnēji varēja nokļūt "Red Bull" programmā: "Mēs jau bijām panākuši vienošanos par Norisa startēšanu "Toro Rosso", pirms viņa menedžeris atklāja, ka ir opcija parakstīt līgumu ar "McLaren". Jaunības un ātruma ziņā viņš mums būtu ļoti piemērots. Serhio ir jau pāri 30 un viņam ir četri bērni. Viņam šobrīd jau ir citas intereses, tāpēc redzēsim, kas notiks pēc tam."

Neskatoties uz šādiem izteikumiem, Marko tomēr norāda, ka Peresam ir ārkārtīgi grūts uzdevums, ar ko viņš spējis samērā labi tikt galā.

"Vieta "Red Bull" komandā ir viena no saistošākajām, bet no otras puses tavs komandas biedrs būs Verstapens," saka Marko. "Tev ir jābūt ļoti spēcīgai personībai un arī neticamai psiholoģiskajai noturībai, lai ar to tiktu galā. Peress ir viens no tiem, kas pēdējos gados vislabāk ar to spējis sadzīvot un arī izcīnījis uzvaras."

Izmantotie resursi:
www.f1.lv

     [+] [-]

, 2023-09-07 14:50, pirms 10 mēnešiem
Būtu skaisti

     [+] [-]

, 2023-09-07 21:29, pirms 10 mēnešiem
Tātad ir kandidāts iz 2026.gadu