Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons sevi nosauc par idiotu, Zutils saņem sodu

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltons sevi nosauc par idiotu, Zutils saņem sodu
Luiss Hamiltons
Foto: LaPresse/Scanpix

Pēc neveiksmīgajiem kvalifikācijas braucieniem Moncas trasē, Luiss Hamiltons visu vainu novēlis uz saviem pleciem un atzinis, ka šodien braucis kā idiots.

Hamiltons Itālijas "Grand Prix" otrajā kvalifikācijas kārtā vispirms izlidoja no trases pēdējā līkumā, atgriezās boksos, taču nākamajā mēģinājumā nebija pietiekami ātrs, lai iekļūtu labāko desmitniekā. Rezultātā "Mercedes" pilotam kvalifikācijā tikai 12. vieta.

"Šī bija ļoti slikta kvalifikācija," stāsta Hamiltons. "Otrajā kvalifikācijas daļā nespēju nobraukt nevienu tīru apli. Es vienkārši braucu kā idiots. Jau ļoti sen tik slikti nebiju braucis. Man ir jāatvainojas komandas priekšā."

"Force India" pilots Adrians Zutils ir saņēmis trīs starta vietu sodu par Hamiltona bloķēšanu "Parabolica" līkumā, kas britam liedza uzstādīt labāku rezultātu. Rezultātā Zutils startēs no 17. pozīcijas, taču Hamiltons, kuram nebūt nav tās labākās attiecības ar vācieti, atzīst, ka vienalga nebūtu spējis nodrošināt iekļūšanu trešajā kvalifikācijas daļā.

"Tam nav nekādas nozīmes," saka Hamiltons. "Vieta finālā man patiesībā bija jānodrošina jau apli iepriekš."

Hamiltona komandas biedrs Niko Rosbergs kvalifikācijā ieguva sesto starta vietu, līdz ar to "Mercedes" vienībai šī bija viena no sliktākajām kvalifikācijām 2013. gada F1 sezonā. Atgādinām, ka Hamiltons startēja no "pole position" iepriekšējos četros posmos pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-07 20:22, pirms 11 gadiem
Nu man gan likās, ka tieši Zutils viņam visu sačakarēja. Gan 2 izbrauciena pirmo lidojošā pēdējo līkumu un līdz ar to jau vairs nebija ieskrējiens, lai vispār domātu par vēl vienu apli..

     [+] [-]

, 2013-09-07 20:42, pirms 11 gadiem
Ļaunais Hamiltons! Laikam vajadzēja jau tiesas priekšā melot cilvēku durstītāja labā, tad būtu palaidis garām! (tas bija sarkasms)

  -1 [+] [-]

, 2013-09-07 21:36, pirms 11 gadiem
Hamīts vienmēr ir tāds bijis

     [+] [-]

, 2013-09-07 22:10, pirms 11 gadiem
Cerams,ka sešiniekā izdosies tikt.