Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Leklērs izlaiž otro treniņu, ātrākais rezultāts Verstapenam

Juris Grīns
Juris Grīns

Leklērs izlaiž otro treniņu, ātrākais rezultāts Verstapenam
Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com

"Ferrari" pilots Šarls Leklērs piedzīvoja tehniskas ķibeles, kā rezultātā nevarēja piedalīties Lielbritānijas F1 posma otrajā treniņsesijā. Ātrāko rezultātu tikmēr atkal sasniedza Makss Verstapens.

"Red Bull" pilots Verstapens šoreiz jau treniņa pirmajā daļā devās trasē ar mīkstā sastāva riepām, uzreiz ieņemot pirmo vietu. Arī stundu garās sesijas izskaņā F1 sezonas līderis bija pirmais, ar uzstādītu rezultātu 1:28.078.

Tikai 0.022 sekundes viņam šoreiz zaudēja "Ferrari" pilots Karloss Sainss, kura komandas biedram Leklēram treniņš gāja secen. Leklēra mašīnai atklājās problēmas ar elektroniku un trasē viņš tā arī neizbrauca.

Tikmēr jau otro treniņu pēc kārtas pozitīvi pārsteidza "Williams" komanda. Alekss Albons atkal bija trešais, bet Logans Sardžents ierindojās piektajā vietā. Starp viņiem treniņbraucienus pabeidza Serhio Peress no "Red Bull".

"Mercedes" braucēji arī šajā reizē palika ārpus pirmā desmitnieka.

Nikam de Vrīsam treniņa beigās sprāga riepa, bet viņš novaldīja savu mašīnu.

Sestdien Silverstounas trasē trešais treniņš, kas sāksies plkst. 13:30 pēc Latvijas laika, bet kvalifikācija startēs plkst. 17:00.

Lielbritānijas GP otrā treniņa rezultāti: