Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Petrovs: "Krievijā sponsorus nespēju atrast"

Juris Grīns
Juris Grīns

Petrovs: "Krievijā sponsorus nespēju atrast"
Vitālijs Petrovs
Foto: AFP/Scanpix

Lai gan Vitālijam Petrovam šobrīd vairs nav menedžeres un arī sponsori no Krievijas viņu nevēlas atbalstīt, sportists smagi strādā, lai jau 2014. gadā atgrieztos Formulā 1.

28 gadus vecais Petrovs no F1 čempionāta sponsoru trūkuma dēļ bija spiests aiziet pērās sezonas izskaņā, bet nesen viņš šķīrās arī no savas ilggadējās menedžeres Oksanas Kosačenko, kura pašlaik ir "Caterham" komandas komerciālās nodaļas direktore. Petrovs tagad atklājis, ka Krievijā viņam sponsorus joprojām nav izdevies atrast.

"Par nožēlu jāatzīst, ka ar mani vēlas kontaktēties tikai kompānijas no rietumiem," Petrovu citē "Speed Week". "Žēl, ka tā, jo ideālā variantā es vēlētos startēt F1 ar atbalstu no Krievijas sponsoriem."

Par spīti tam, Petrovs šobrīd aktīvi strādā pie tā, lai 2014. gadā atgrieztos pasaules čempionātā. Tomēr, ja tas neizdosies, viņš varētu startēt kaut kur citur.

"Sarunas notiek un es smagu strādāju pie tā," viņš saka. "Esmu saņēmis daudzus piedāvājumus no citiem čempionātiem un jau apmeklējis vairākas sacīkstes. Tomēr F1 ir mana prioritāte. Pielietošu visus spēkus, lai atgrieztos."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

  +1 [+] [-]

, 2013-06-07 15:36, pirms 11 gadiem
Krievi labāk dod 15 milj. $ sezonā RD uzturēšanai, nevis dod iespēju krievam par šādu naudu braukt F1
Un kāds vēl apšauba RD nepieciešamību Krievijas maigās varas stiprinašanai?

     [+] [-]

, 2013-06-08 00:58, pirms 11 gadiem
Izskatās, ka Krievijā autosports nav iecienīts sporta veids.