Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Montidzemolo neatmet cerību, galvenais drauds "Red Bull" - Batons

Montidzemolo neatmet cerību, galvenais drauds "Red Bull" - Batons
Džensons Batons
Foto: Sutton Images

"Ferrari" komandas boss Luka di Montidzemolo cer, ka prognozes par to, ka viņa vadītajai vienībai sezonas sākumā neizdosies turēt līdzi vadošajām komandām, būs kļūdainas. Tikmēr Horners atklāj, ka galvenais pretendents uz "Red Bull" dominances pārtraukšanu ir "McLaren" pilots Džensons Batons.

Montidzemolo tic, ka viss būs kārtībā

Pagājušās nedēļas testu laikā "Ferrari" tehniskais direktors Pets Frajs sacīja, ka viņa pārstāvētā komanda sezonas sākumā nav spējīga cīnīties par augstākajām pozīcijām, taču pretēji Frajam domā "Ferrari" boss Luka di Montidzemolo. Itāļu komandas vadītājs joprojām neatmet cerību, ka, sezonai sākoties, viņa vadītā komanda parādīs, uz ko tā patiesībā ir spējīga.

"Es ļoti ceru, ka Fraja prognozes tiešām nepiepildīsies. Esmu runājis ar Fernando Alonso par šo tēmu, un, viņaprāt, formulai arī ir daudz kā pozitīva. To vienkārši ir jāturpina attīstīt," optimiski uz notiekošo raugās "Ferrari" vienības boss.

Montidzemolo atzīst, ka tiešām nezina, cik labi jaunajai sezonai ir sagatavojusies viņa vadītā komanda, bet apzinās, ka būs vajadzīgs laiks, lai izmantotu visu jaunās formulas potenciālu.

Vislielākais drauds Horneram un "Red Bull" - Džensons Batons

"Red Bull" vienības vadītājs Kristians Horners uzskata, ka vislielākos draudus 2012. gada sezonā viņa vadītajai komandai var radīt 2009. gada F1 čempions Džensons Batons, kurš pārstāv "McLaren" vienību, taču uzsver, ka nedrīkst aizmirst arī par Fernando Alonso no "Ferrari", Batona komandas biedru Luisu Hamiltonu un Kimi Raikokenu, kurš sogad atgriezies F1 apritē un noteikti būs izsalcis pēc uzvarām. Beigās Horners gan piebilda, ka arī divkārtējais F1 čempions Sebastians Vetels nesnauž uz lauriem un būs gatavs savu titulu aizstāvēt.

"Sebastians pagājušogad aizvadīja neticamu sezonu, un tās beigās pārliecinoši dominēja, taču šoreiz būs citādāk. Šoreiz Vetelam pretī stāsies pieci citi F1 čempioni, kuri noteikti spēs sastādīt nopietnu konkurenci," sacīja Horners.

"Luiss šogad ir nobriedis nopietnai cīņai, Džensons aizvadīja labu pagājušo sezonu. Norakstīt Fernando Alonso arī būtu neprāts, jo viņš ir pasaules klases braucējs. Interesanti arī būs paraudzīties, uz ko būs spējīgs Kimi savā atgriešanās sezonā," savu skatījumu uz bijušajiem pasaules čempioniem atklāja Horners.

Šī noteikti būs interesanta un intrigām pilna sezona. Tas, ka bijām ātrākie pagājušogad, vēl nenozīmē, kā tādi būsim arī šogad," nobeigumā sacīja "Red Bull" komandas vadītājs.

Izmantotie resursi:
BBC Sport - Formula 1

Kurš pilots sastādīs vislielāko konkurenci "Red Bull" komandai?

  • 36

  • 31

  • 24

  • 71


  +1 [+] [-]

, 2012-03-07 22:52, pirms 13 gadiem
sakiet ko gribiet es tik un tā būšu par Kimi

  +2 [+] [-]

, 2012-03-07 23:07, pirms 13 gadiem
Šumahers jau nu noteikti tas nebūs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-07 23:28, pirms 13 gadiem
brexels rakstīja: Kimi Raikonens un Paul Di resta iesestos mclaren butu cempi Mclaren!!
Var redzēt, cik daudz jēdz no F1

     [+] [-]

, 2012-03-07 23:52, pirms 13 gadiem
Nē, šogad tas būs Hamiltons, jo ir jau atkal kopā kādu laiciņu ar Nikolu

  +7 [+] [-]

, 2012-03-08 00:07, pirms 13 gadiem
Atmetot aklu lidzjusanu kadam braucejam, realekiem titula kandidati ir Vetels un Batons, bet Kimi nosauktu par tumso zirdzinu, nav zinams, ka vins pec atgriesanas jutisies sacikstes un kada bus masina, kas ieprieksejos gados nebija spejiga cinities par uzvaram. Hamiltonam iepejas bus tikai tad, ja sakartos savu galvu, kuru atra slava ir samaitajusi, tacu talants ir. Alonso, diez vai kadreiz vairs bus cempions vina laiks pagajis un pulveris palicis svakaks, tagad vienmer kas trauces, ka sliktam dejotajam... . Sumahers - viss atkarigs no Mercedes.

     [+] [-]

, 2012-03-08 01:48, pirms 13 gadiem
Es ceru uz Batonu otro titulu, kas izcīnīts spraigā cīņā ar 5 čempioniem.

  +7 [+] [-]

, 2012-03-08 10:22, pirms 13 gadiem
Ļoti gribētos cerēt, ka Mercedes šogad būs daudz spēcīgāki, jo tad čempionāts var izvērsties par interesantāko pēdējā desmitgadē noteikti. Tas tik būtu kaut kas- 8 formulas, kas ir spējīgas cīnīties par uzvaru. Es esmu par Šumahera 8. tutulu un karjeras beigšanu augstākajā punktā. Viņš to būtu pelnījis, ņemot vērā, ka tieši Šumja laikos F1 piedzīvoja savu vislielāko popularitāti.

  +1 [+] [-]

, 2012-03-08 13:35, pirms 13 gadiem
Es ceru uz Šumaheru! Viss atkarīgs ko merši savīlējuši.

Bet reāli Hamiltons laikam vienīgais konkurēs ar Fetelu. Batonam drusku ātrums pietrūkst salīdzinoši ar Hamiltonu.

  +5 [+] [-]

, 2012-03-08 14:12, pirms 13 gadiem
Ja Hamiltons neuzvarēs visās kvalifikācijas, tad tas būs brīnums. Sacensībās gan daudz kas var notikt, jo kā zināms ar stratēģiju McLaren nekad īpaši nav bijuši spēcīgi, it sevišķi uz laikapstākļu maiņu.

  +3 [+] [-]

, 2012-03-08 15:48, pirms 13 gadiem
Batons, Batons, Batons un tikai Batons.

  +6 [+] [-]

, 2012-03-08 20:12, pirms 13 gadiem
Zombijs rakstīja: Atmetot aklu lidzjusanu kadam braucejam, realekiem titula kandidati ir Vetels un Batons, bet Kimi nosauktu par tumso zirdzinu, nav zinams, ka vins pec atgriesanas jutisies sacikstes un kada bus masina, kas ieprieksejos gados nebija spejiga cinities par uzvaram. Hamiltonam iepejas bus tikai tad, ja sakartos savu galvu, kuru atra slava ir samaitajusi, tacu talants ir. Alonso, diez vai kadreiz vairs bus cempions vina laiks pagajis un pulveris palicis svakaks, tagad vienmer kas trauces, ka sliktam dejotajam... . Sumahers - viss atkarigs no Mercedes.
Hamiltons nopietni ir keiries klat pie savas dzives sakartosanas un ir gatavs atmest holivudas balites ka ari gatavojoties bildinat Nikolu ar kuru atkal ir kopa.
Pagajusa sezona mes visi labi redzejam, ka ja calis savacas, tad vins IR(!!!) atraks par Batonu, cita lieta, ka vinam galva darijas daudzkas cits, tikai ne F1.
Ja Hamis tiesam klus nopietnaks, beidzot nokartos savas attiecibas ar Serczingeri un beidzot pilniba spes pieversties sacikstem, tad tiesi vins bus galvenais Fettela konkurents.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +58 [+] [-]

, 2012-03-08 23:06, pirms 13 gadiem
Lai arī testi ir testi, nedomāju, ka no Ferrari puses kas mainīsies - manas prognozes, ka būs kārtējā sezona 3. komandas pozīcijā, savukārt RB atkal skries pa priekšu McLaren - diemžēl...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-03-09 12:45, pirms 13 gadiem
Prieks, ka šeit katrs, kas izsakās - pamato un nenoliek pārējos komentētajus, kā tas ir, piemēram, delfos jeb draugiem.lv - f1 domubiedru sadaļa. Tur, ja nepiekrīti kādam, uzreiz tiec izsvēpēts. Prieks lasīt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-10 16:39, pirms 13 gadiem
Grūti pateikt, kas kļūs par čempionu, sāksies sezona, tad manīs. Man tomēr vairāk gribētos, lai McLaren izcīna KK, jo kvēls tās fans.