Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Fetels: ''Joprojām esmu izsalcis pēc uzvarām''

Fetels: ''Joprojām esmu izsalcis pēc uzvarām''
Sebastians Fetels
Foto: AFP/Scanpix

F1 divkārtējais čempions Sebastians Fetels brīdina savus sāncenšus par to, ka viņš alkst gūt vēl daudzas uzvaras F1 čempionātā.

Dažas dienas pirms 2012. gada F1 pirmā posma atklāšanas Vetels atkāl, ka viņa pagājušā gada dominance nav mazinājusi uzvaras kāri un ka viņš būs bēdīgs, ja neizdosies šogad izcīnīt trešo F1 čempiona titulu.

„Mans mērķis vienmēr bijis uzvarēt F1 pasaules čempionā, un tagad, kad beidzot tas ir izdevies, es jūtu lielu atvieglojumu. Esmu pierādījis pats sev, ka spēju būt labākais pasaulē, kas būtībā ir pats svarīgākais, jo neviens man to vairs nevar atņemt, taču tas nenozīmē, ka man nerūp, kas notiks tālāk. Šosezon viss sāksies no gala, un man būs jāpierāda, ka joprojām esmu labākais F1 pilots,” šodienas „Red Bull” reklāmas pasākumā sacīja Fetels.

„Man nekad nav bijis sev jājautā, vai es vēlos to darīt atkal, vai arī kāpēc vispār es esmu šeit. Nekas nav mainījies – esmu joprojām izsalcis pēc uzvarām un jutīšos sarūgtināts, ja kādam izdosies mani pārspēt, kas gan nav nekas slikts.”

„Ikviens kādudien tiek uzveikts, un, manuprāt, tas ir tikai normāli. Galvenais ir tas, kā tu spēj atgūties no zaudējuma. Sezonas laikā tiks aizvadītas 20 sacīkstes, un galvenais ir uzvarēt kopvērtējumā, nevis kādā atsevišķā sacīkstē. Tas, kurš visā sezonas garumā ir bijis visstabilākais, arī izcīna titulu,” savas domas atklāja F1 čempions.

„Būtu galīgi aplami domāt, ka sezonas gaitā nekas nenoies greizi. Esmu jau pieredzējis pietiekami, lai zinātu, ka bez kļūdām iztikt nevar. Arī pagājušajā sezonā mēs pieļāvām kļūdas, lai gan to bija tiešām maz.”

„Nekad jau nevar precīzi zināt, kas notiks, un labi vien, ka tā, jo citādāk dzīve būtu ārkārtīgi garlaicīga,” sacīja jaunākais F1 čempions vēsturē.

Uz jautājumu, kādi ir pašreizējie spēku samēri starp komandām, Fetels sacīja: „Šogad komandas ātruma ziņā ir ļoti līdzīgas, tā kā varam gaidīt vairākus pārsteigumus. ''Lotus'' testu laikā parādīja labu sniegumu. Mums atliek vien pagaidīt dažas dienas un tad jau zināsim daudz vairāk.”

„Red Bull” pilota pēdējo testu dienu izbojāja ātrumkārbas problēmas, taču tā, viņaprāt, nav liela bēda. „Man būtu paticies patestēt forumu pēdējā testu dienā nedaudz vairāk, bet tas nekas. Patiesībā nemaz nav tik slikti. Ir jāsaprot, ka šī ir jauna mašīna, un tie ir ziemas testi, kad tiek testēti un uzlaboti jaunie formulu modeļi,” sarunas nobeigumā sacīja Sebastians Fetels.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

Vai Fetelam šogad izdosies izcīnīt savu trešo F1 čempiona titulu?

  • 23

  • 53


     [+] [-]

, 2012-03-14 19:41, pirms 12 gadiem
baigais varonis-briidinaataajs!!! cerams,ka tam leciigajam vaacietim to pirkstu kaads aplauziis un kkur iebaaziis!!

     [+] [-]

, 2012-03-14 19:45, pirms 12 gadiem
Pietiek, Fetel, vismaz kādam laikam, piebremzē! Ļoti ceru, ka šogad kāds cits kroni pielaikos. Savādāk var sākt apnikt, tāpat kā Šūmahera posmā vai kā rallijs Lēba ērā...

 +39 [+] [-]

, 2012-03-14 19:57, pirms 12 gadiem
Pagaidam prognozes liecina, ka konkurenti salidzinajuma ar pagajuso gadu varetu but atruma zina pievilkusi klat RB. Bus interesanti redzet, ka sim puikam ies tad, kad vina riciba nebus dominejosi atraka formula. Pedejos gados vins ir pieradijis, ka vins ir neticami atrs tad, kad vinam spogulos neviens neregojas un ne ar vienu nav jacinas, bet tiklidz notiek kautas neparedzets un vins nonak kadam aiz muguras, ta sakas roku un kaju tricesana, stulbas nepiespiestas kludas. Kautgan pern dazos posmos paradijas pozitivas tendences...
Bus interesanti. Katra gadijuma ir skaidrs, ka Fettels cinoties par vietam peletona vidusdala nav tas pats Fettels kurs ar atrako masinu nonak lider pozicijas.

  +3 [+] [-]

, 2012-03-14 20:23, pirms 12 gadiem
Neesmu ne Vetela fans, ne arī citu fans, bet nesaprotu tos, kuri "apliek""Vetelu.
Kādēļ Vetelam jābūt vainīgam par to, ka konkurenti kaut kādu iemeslu dēļ nespēja viņu apdzīt pagājušajā sezonā?

  +1 [+] [-]

, 2012-03-14 21:00, pirms 12 gadiem
nu ko lai saka - RB pagaidaam uz aci ir nedaudz aatraaka par paareejaam bet sports ir sports un shogad ceru ka pa pirmo trijnieku tiktieshaam ciiniisies vismaz 5as komandas ar Kimi priekshgalaa - neesmu vinja fans bet dikti simpatizeeja vinja braukshanas stils.
Uzvarees stipraakais un lai vai kas bez pasaules cempiona f-1 nepaliks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-03-14 21:32, pirms 12 gadiem
Nav nekas pret Fetelu, bet šogad uzvaru viņam gan nenovēlu. Vismaz ne vieglu... Es par skaistu cīņu starp vairākām komandām!

  +1 [+] [-]

, 2012-03-14 22:12, pirms 12 gadiem
"Maizes klaipiņš" šogad parādīs kas ir McLaren spēks!!!

  -2 [+] [-]

, 2012-03-15 00:25, pirms 12 gadiem
kimi visus paņems priekšā un iespraudīs to fetela pirkstu, kas bildē, paša pakaļā

  -1 [+] [-]

, 2012-03-15 08:52, pirms 12 gadiem
baigi jau nu sabijāmies brīdinātājs

  +3 [+] [-]

, 2012-03-15 10:18, pirms 12 gadiem
playthegame rakstīja: Pagaidam prognozes liecina, ka konkurenti salidzinajuma ar pagajuso gadu varetu but atruma zina pievilkusi klat RB. Bus interesanti redzet, ka sim puikam ies tad, kad vina riciba nebus dominejosi atraka formula. Pedejos gados vins ir pieradijis, ka vins ir neticami atrs tad, kad vinam spogulos neviens neregojas un ne ar vienu nav jacinas, bet tiklidz notiek kautas neparedzets un vins nonak kadam aiz muguras, ta sakas roku un kaju tricesana, stulbas nepiespiestas kludas. Kautgan pern dazos posmos paradijas pozitivas tendences...
Bus interesanti. Katra gadijuma ir skaidrs, ka Fettels cinoties par vietam peletona vidusdala nav tas pats Fettels kurs ar atrako masinu nonak lider pozicijas.
Ja tu vel to neredzi tad vins jau kadu laiku ir nobriedis, precizak visu ieprieksejo sezonu, lidz tam vins pielava daudz kludu kas ir piedodams vina vecuma un nepietiekama pieredze ar atru formulu un but topa virsotne, tapec arii bija tik tuvu ar weberu cinja par cempion titulu 2010gada, bet kas notika gadu velak mes visi zinam, vins ar savu super stabilo brauksanu neatstaja nekadas izredzes konkurentiem, taj skaita komandas biedram, tapec runat par Vettelu kaa brauceju kurs tur noraustisies ir jau sen pagatne un rakstit par to ir diezgan smagi aplami.

  +4 [+] [-]

, 2012-03-15 10:20, pirms 12 gadiem
kkk rakstīja: kimi visus paņems priekšā un iespraudīs to fetela pirkstu, kas bildē, paša pakaļā
Ne drizak vini kopa aizies iedzert kadu alus kausu, kaneka diezgan draudzigas atiecibas abiem.

  +3 [+] [-]

, 2012-03-15 11:19, pirms 12 gadiem
šī sezona f1 noteikti būs interesanta, jo piedalīsies seši pasaules čempionātu uzvarētāji, gaidīsim ka sevi no labākās puses parādīs Kimi Raikonens

  +1 [+] [-]

, 2012-03-15 11:30, pirms 12 gadiem
mans par Kimi