Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso: ''Mūsu formulām ir jākļūst ātrākām''

Alonso: ''Mūsu formulām ir jākļūst ātrākām''
Fernando Alonso
Foto:Digitale/Scanpix

Fernando Alonso sacījis, ka ''Ferrari'' formulām ir jāprogresē, jo citādāk uz uzvaru šī gada čempionātā viņa pārstāvētā komanda varot necerēt.

Lai arī Eiropas '"Grand Prix'' Alonso svinēja uzvaru, tomēr kvalifikācijas braucienos tika uzrādīts vien 11. ātrākais apļa laiks. Jau pirms Eiropas lielās balvas izcīņas Alonso atzina, ka esot komandas, kuras ir ātrākas par ''Ferrari'', taču viņu nomierina fakts, ka šobrīd viņi ir krietni konkurētspējīgāki nekā sezonas sākumā.

''Mēs esam priecīgi par savākto punktu daudzumu, jo pašreiz ir formulas, kuras trasē ir ātrākas par mums. Ir jābūt pret sevi godīgiem un jāsaprot, ka, lai cīnītos par uzvaru čempionātā, mums tuvāko pāris posmu laikā ir jākļūst ātrākiem,'' savas domas atklāja Alonso.

''Šonedēļ norisināsies devītā no šī gada 20 sacīkstēm, tāpēc ir ļoti svarīgi regulāri tikt pie punktiem, taču galvenais mūsu mērķis uz doto mirkli ir uzlabot formulas ātrumu,'' sacīja '"Ferrari'' pilots.

Alonso arī atklāja, ka Lielbritānijas F1 posms ''Ferrari'' formulai ir parocīgs. ''Silverstones trasē ir daudz ātru līkumu, un kā mēs redzējām testos Mudžello trasē, kas tika aizvadīti maija sākumā, mūsu formulas šāda veida līkumos ir ļoti spēcīgas. Cerēsim, ka man un Felipem Masam šī būs laba nedēļas nogale,'' nobeigumā teica Alonso.

Piektdien Silverstones trasē tiks aizvadītie brīvie treniņbraucieni, bet sestdien plkst. 15.00 - kvalifikācijas braucieni. Sacīkstes norisināsies svētdien plkst. 15.00 pēc Latvijas laika. Jāpiemin, ka visu nedēļas nogali virs Silverstones trases sola lietu.

autosport.com - the authority on Formula One,...

  +1 [+] [-]

, 2012-07-06 08:14, pirms 12 gadiem
Masam šī nedēļas nogale būs laba ja izcīnīs 8-10 vietu

  +1 [+] [-]

, 2012-07-06 09:04, pirms 12 gadiem
Iestumt vajag, iestumt!!! (Bilde skaista!)

     [+] [-]

, 2012-07-06 09:44, pirms 12 gadiem
Off topic, bet vakar uzdūros bildēm no Madrides vaska figūru muzeja, un no Alonso var vienkārši palikt bez zarnām
viajes.net

     [+] [-]

, 2012-07-06 11:54, pirms 12 gadiem
Ibra rakstīja: Off topic, bet vakar uzdūros bildēm no Madrides vaska figūru muzeja, un no Alonso var vienkārši palikt bez zarnām
http://www.viajes.net/fotos-comunidad/601679/comparacionesodiosasalonsodecera-13147082102020.jpg
Abrzdings!