Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Verstapenam 0.4 sekunžu pārsvars pār Leklēru trešajā treniņā Maiami

Juris Grīns
Juris Grīns

Verstapenam 0.4 sekunžu pārsvars pār Leklēru trešajā treniņā Maiami
Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com

"Red Bull" pārstāvis Makss Verstapens šodien turpināja rādīt līdera statusu Maiami F1 posma trešajā treniņsesijā, kur par 0.4 sekundēm pārspēja tuvāko sekotāju Šarlu Leklēru no "Ferrari".

Verstapena apļu laiki treniņā bija ļoti labi un ar rezultātu 1:27.535 viņš bija ātrākais pēdējā treniņsesijā pirms kvalifikācijas. Leklērs bija tuvākais sekotājs, bet atpalika samērā daudz - 0.406 sekundes. Verstapens bija ātrākais arī piektdienas otrajā treniņā.

Nākamās pozīcijas ieņēma viņu komandas biedri. Karloss Sainss bija trešais ātrākais, kamēr Serhio Peress ierindojās ceturtajā pozīcijā - abi zaudēja vairāk par 0.5 sekundēm.

Aizvadītajos četros F1 posmos uzvaras svinējuši "Red Bull" piloti - katrs uz pjedestāla augstākā pakāpiena kāpis divreiz. Makss Verstapens ar 93 punktiem ir līderis, bet Serhio Peress šobrīd no viņa atpaliek sešus punktus.

Kvalifikācijas sākums Maiami trasē plkst. 23:00 pēc Latvijas laika.