Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Horners "Aston Martin" formulā saskata "Red Bull" vecā modeļa vaibstus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Horners "Aston Martin" formulā saskata "Red Bull" vecā modeļa vaibstus
Kristians Horners. Foto: Red Bull Content Pool

Svētdien ar "Red Bull" dubultuzvaru startēja F1 jaunā sezona, bet trešo vietu izcīnīja "Aston Martin" veterāns Fernando Alonso. "Red Bull" komandas priekšnieks Kristians Horners konkurentu formulā saskatīja savu veco modeli.

"Saka, ka imitācija ir glaimošanas augstākā pakāpe. Ir labi redzēt, ka vecajai formulai klājas tik labi," pēc Bahreinā notikušajām sacīkstēm teica Kristians Horners. Starpsezonā par "Aston Martin" tehnisko direktoru kļuva Dens Felouss, kurš iepriekš strādāja tieši "Red Bull".

"Nenožēloju, ka ļāvu viņam doties uz "Aston Martin". Mums ir lieliska komanda, un pastāvēs, kas mainīsies. Nekas nestāv uz vietas. Ir glaimojoši redzēt viņu un mūsu formulu kopīgās iezīmes, un bija patīkami redzēt visas trīs formulas uz goda pjedestāla," pauda Horners.

Viņš norādīja, ka nebūtu pārsteigts, ja sezonas turpinājumā arī "Mercedes" un "Ferrari" komandas sekos "Aston Martin" pēdās un centīsies kopēt "Red Bull".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/f1/story/_/id/...

     [+] [-]

, 2023-03-06 22:16, pirms gada
Eh nu žēl, ka Horners šitā mēģina izcelties, sevišķi rēķinot, kā izgāzās mēģinājums iepriekšējā sezonā apvainot AM kopēšanā . Pie tam noklusējot tik svarīgus momentus no FIA un tehnisko ekspertu puses un kurš nu būtu runājis par kopēšanu