Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rikjardo traumas dēļ būs jāizlaiž arī nākamie divi F1 posmi

Juris Grīns
Juris Grīns

Rikjardo traumas dēļ būs jāizlaiž arī nākamie divi F1 posmi
Daniels Rikjardo. Foto: Motorsport.com

Šobrīd ticamākais ir scenārijs, ka Daniels Rikjardo būs spiests izlaist ne vien nākamo F1 posmu Singapūrā, bet arī sacensības Japānā, un atgriešanos "AlphaTauri" pilots varētu piedzīvot vien Kataras GP.

Rikjardo lauza roku Holandes posma treniņā piedzīvotajā avārijā, kā rezultātā jau izlaidis divus posmus. "Red Bull" komandas boss Kristians Horners toreiz bija cerīgs, ka pilots būs ierindā jau uz Singapūras GP, tomēr šobrīd stāsta, ka visticamāk nāksies izlaist arī nākamos divus posmus.

"Neredzu nekādu iespēju, ka viņš varētu būt gatavs startēt Singapūrā un būtu pārāk optimistiski cerēt arī uz Japānu," sacīja Horners. "Domāju, ka Rikjardo atlabšana norit labi. Roka bija nekustīga un tagad ir atsākta rehabilitācija. Kā esam redzējuši motosacīkstēs, dažreiz braucēji sasteidz atgriešanos un tas var nodarīt vēl lielāku ļaunumu. Gribam pārliecināties, ka viņš ir pilnībā vesels, pirms atkal sēžas mašīnā."

Abos aizvadītajos posmos un arī nākamajos Rikjardo turpinās aizvietot Liams Lavsons. Debijas sacīkstē Zandvortā 21 gadus vecais jaunzēlandietis ieņēma 13. vietu, finišējot divas pozīcijas augstāk par komandas biedru Juki Cunpodu. Savukārt Moncā Lavsons izcīnīja 11. vietu, kamēr Cunoda motora problēmu dēļ izstājās jau iesildīšanās aplī.

Izmantotie resursi:
www.f1.lv

     [+] [-]

, 2023-09-07 07:31, pirms 10 mēnešiem
Peres var pat zaudēt līgumu, ja kopvērtējumā zaudēs otro vietu, jo Marko neapmierinātība ar viņu aug, saucot Peresu par labu, bet nestabilu pilotu.