Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"AlphaTauri" komanda varētu tikt pārsaukta "Hugo Boss" vārdā

Juris Grīns
Juris Grīns

"AlphaTauri" komanda varētu tikt pārsaukta "Hugo Boss" vārdā
Foto: Motorsport.com

"Red Bull" šobrīd veic pārrunas ar apģērbu ražotāju "Hugo Boss", kas varētu kļūt par "AlphaTauri" komandas galveno sponsoru. 2024. gadā plānots veikt komandas nosaukuma maiņu.

Jau jūlijā kļuva zināms, ka šogad "AlphaTauri" pēdējo sezonu startē ar šādu nosaukumu. Plāns ir pārdot tiesības uz komandas nosaukumu, lai iegūtu lielāku finansiālo stabilitāti.

Iepriekš pastāvēja bažas, ka pēc Dītriha Matešica nāves komanda varētu tikt pārdota, taču jaunais "Red Bull" vadītājs Olivers Minclafs pieņēma lēmumu F1 projektu turpināt. Plānots arī, ka turpmāk notiks ciešāka tehniskā sadarbība ar "Red Bull" vienību, lai uzlabotu pēdējā laikā ne pārāk labos rezultātus.

Vairākus gadus Faencā, Itālijā bāzētā vienība startē ar "AlphaTauri" nosaukumu, kas ir "Red Bull" piederošs apģērbu zīmols. Tomēr aiznākamajā gadā plānots to mainīt. Zināms, ka pie vecā nosaukuma "Toro Rosso" tā neatgriezīsies.

"Motorsport.com" ziņo, ka par galveno sponsoru komandai varētu kļūt "Hugo Boss", kas pašlaik sadarbojas ar "Aston Martin", bet vēlas plašāku pārstāvniecību F1 čempionātā. Ja tā notiks, iespējams, komanda tiks pārsaukta par "Boss". Vēl gan oficiāli tas nav zināms, pārrunas notiek arī ar citiem potenciālajiem sponsoriem, ieskaitot "Orlen", ar ko jau tagad ir cieša sadarbība.

Izmantotie resursi:
Sākumlapa : F1LV Blogs