Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" un "Red Bull" izmēģina iespaidīgās 2017. gada riepas

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" un "Red Bull" izmēģina iespaidīgās 2017. gada riepas
"Red Bull" ar jaunajām "Pirelli" riepām
Foto: Red Bull Racing

Formula 1 komandas "Ferrari" un "Red Bull" testu režīmā pirmo reizi izmēģinājušas 2017. gada "Pirelli" sacīkšu riepas, kas izceļas ar lielāku platumu.

Šīs nedēļas pirmajā pusē divu dienu testu programmu veica "Ferrari" vienība, pie "SF-15H" modeļa stūres sēžoties Sebastianam Fetelam un Estebanam Gutjeresam.

Tikmēr "Red Bull" komandas labā strādāja tās testpilots un rezervists, kā arī aizvadītās Formula E sezonas čempions Sebastjēns Buemī. Viņa rīcībā bija "RB11" modeļa formula.

Testi tika rīkoti Mudžello, Itālijā, un pilotiem bija uzdevums izmēģināt dažāda sastāva jaunās riepas.

Kā zināms, šādas platākas "Pirelli" riepas komandām būs jālieto jau nākamgad, taču pagaidām tās aizvien ir izstrādes stadijā. Riepas būs ievērojami platākas, uzlabojot saķeri, taču tajā pašā laikā prognozējama apļu laiku palielināšanās.

Priekšējās riepas no 245 palielinātas līdz 305 milimetriem, bet aizmugurējās riepas - no 325 līdz 405 milimetriem.

Nākamos testus "Pirelli" labā veiks "Mercedes" un "Ferrari" komandas - šie testi gaidāmi 6. un 7. septembrī. "Mercedes" testus veiks Francijā, Pola Rikāra trasē, kamēr "Ferrari" tos aizvadīs Spānijā, Barselonas trasē.

Izmantotie resursi:
FormulaSpy.com - F1 News | Formula 1 | Formula E

     [+] [-]

, 2016-08-05 13:07, pirms 8 gadiem
pašreizējā transmisija diez vai tādas turēs un ja šitā pastala plīsīs, kāds gumijas daudzums pa gaisu lidos?

     [+] [-]

, 2016-08-05 20:03, pirms 8 gadiem
Nesaprotu šitam visam jēgu. Var kāds apskaidrot priekš kam to vajag? It kā uzlabojas apļa laiki, bet tagad mākslīgi nobremzēs. Tāpat kā iepriekš ar jaunajiem kroplajiem antispārniem.