Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Izplatās ziņas par "Red Bull" komandas veiktiem nelegāliem testiem

Juris Grīns
Juris Grīns

Izplatās ziņas par "Red Bull" komandas veiktiem nelegāliem testiem
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Formula 1 čempionāta aizkulises satricinājusi ziņa par "Red Bull" komandas it kā veiktiem nelegāliem testiem, kas slepenībā notikuši Grācā.

Vācijas laikraksts "Bild" vēsta, ka testi risinājušies Austrijas kompānijai AVL piederošajā testu piligonā, kas aprīkots ar automobiļu testiem paredzētiem skrejceļiem.

Testi notikuši laika posmā starp pēdējiem oficiālajiem pirmssezonas F1 izmēģinājumu braucieniem Bahreinā un sezonas pirmo posmu Austrālijā. Tie ilguši sešas dienas un kopā ar "Red Bull" strādājuši arī motoru piegādātāji "Renault", vēsta "Bild".

Šī ziņa F1 aizkulises aplidojusi pēc tam, kad kāds sniedzis šādu informāciju Starptautiskajai Automobiļu federācijai (FIA), kā arī "Mercedes", "Ferrari" un "Sauber" komandām.

"Auto Bild" tikmēr vēsta, ka patiesībā testos piedalījusies "Red Bull" junioru komanda "Toro Rosso", kas tikusi iesaistīta plānā atrisināt "Renault" pirmssezonas tehnisko krīzi. Tiek vilktas paralēles arī ar kādu "Red Bull" testpilota Antonio Fēliksa da Koštas ierakstu mikroblogā "Twitter", proti, tieši tajā laikā portugālis ziņoja par "piecu dienu ceļojumu" uz Grācu, Austrijā, piebilstot, ka šis "ceļojums" jāveic ne aiz brīvas gribas.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

  +3 [+] [-]

, 2014-06-05 15:01, pirms 10 gadiem
Sodīt tāpat kā Mercedes iepriekšējos gados ar oficiālo testu aizliegumu, un tā ir laba iespēja FIA noslaukt kādus 100 mio$ no RedBull, līdzīgi kā tas bija ar McLaren. Būs piķis atkal atbalstīt vairākus projektus mazajās valstīs, piemēram, līdzfinansēt Biķernieku trases rekonstrukciju.

     [+] [-]

, 2014-06-05 18:19, pirms 10 gadiem
un ko FIA iegūs no Biķernieku rekonstrukcijas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-06 00:02, pirms 10 gadiem
Mafiozi rakstīja: f1
hueheueeuehee LOL trololollloll