Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Viljamss: "Mašīnas fascinē visus un tas nekad nemainīsies"

Juris Grīns
Juris Grīns

Viljamss: "Mašīnas fascinē visus un tas nekad nemainīsies"
"Williams" formula Monako ielās
Foto: Digitale/Scanpix

"Williams" komandas dibinātājs, īpašnieks un vadītājs Frenks Viljamss atzīst, ka mašīnas ir viena no lietām, kas cilvēkus aizraus vienmēr, bet viņa komanda, lai kādi laiki arī nebūtu, pastāvēs tik ilgi, cik eksistēs Formula 1.

Lai gan pēdējās sezonas "Williams" nav bijušas tās veiksmīgākās, šī ir trešā vecākā F1 komanda vēsturē, aiz "Ferrari" un "McLaren". Lai gan brīžiem ir pietrūcis naudas un labu rezultātu, Viljamss apsola, ka tā turpinās pastāvēt vēl ilgi.

"Atbilde ir vienkārša - mēs sākām startēt ātrāk kā citas komandas," uz jautājumu, kā "Williams" tik ilgi izdevies noturēties Formulā 1, laikrakstam "La Presse" atbild Sers Viljamss. "Cik ilgi vien F1 čempionāts eksistēs, mēs tur būsim, un mēs atgriezīsimies uz panākumu ceļa."

Viņš turpina: "Ikvienu fascinē mašīnas, jahtas un lidmašīnas, un tas nekad nemainīsies. Kaisle un konkurence šajā sporta veidā nemainīsies un mēs ceram būt daļa no tā visa ilgu laiku. "Williams" komandai nekad nav klājies viegli. Pēdējo reizi, kad cīnījāmies par uzvarām, bija mazāk grūti, taču pat toreiz bija sarežģīts laiks."

No 2014. gada "Williams" sāks izmantot "Mercedes" motorus, uzsākot jaunu lappusi savā vēsturē.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

  -2 [+] [-]

, 2013-06-05 21:42, pirms 11 gadiem
Tā pat teica pajūgu īpašnieki par pirmajām automašīnām! kad pajūgu nekas nespēs aizvietot un automašīnas ir tikai mirkļa untums

     [+] [-]

, 2013-06-05 23:42, pirms 11 gadiem
taisnība!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja