Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Fetels tuvāko piecu gadu laikā varētu pamest F1

Juris Grīns
Juris Grīns

Fetels tuvāko piecu gadu laikā varētu pamest F1
Sebastians Fetels
Foto: Digitale/Scanpix

Pašreizējais "Red Bull" pilots Sebastians Fetels atzinis, ka jau tuvāko piecu gadu laikā varētu beigt karjeru Formulā 1, turklāt pieļauj iespēju, ka pirms tam varētu nomainīt komandu.

Šobrīd Fetels aizvada tikai sesto pilno sezonu F1 čempionātā, bet jau šajā īsajā laikā guvis 28 uzvaras, 50 pjedestālus, kā šobrīd ir ceļā uz savu ceturto čempiontitulu.

"Iespējams, nākamo piecu gadu laikā beigšu karjeru Formulā 1, jo man pietrūks stimula," intervijā "BBC Sport" izteicies Fetels. "Iespējams, šo piecu gadu laikā būšu pievienojies kādai citai komandai, jo jutīšu, ka ir nepieciešams jauns izaicinājums. Jebkura cilvēka vēlmes un prioritātes ar laiku mainās."

Fetels nenoliedz, ka šobrīd viņu apmierina darbs "Red Bull" sastāvā, taču pat neskatoties uz to viņš nesola mūžīgu uzticību komandai, kas viņam devusi iespēju trīs reizes kļūt par F1 čempionu.

"Šobrīd es te jūtos pilnīgi mierīgs un nespēju iztēloties, kā būtu braukt citā komandā," saka 25 gadus vecais Fetels. "Mana mašīna ir ātra un komanda strādā ļoti labi - neredzu iemeslu, kāpēc man tā būtu jāpamet. Tomēr tas automātiski nenozīmē, ka palikšu tās sastāvā uz visiem laikiem."

Izmantotie resursi:
Football, rugby and sport news - Sports Mole

     [+] [-]

, 2013-06-05 15:19, pirms 11 gadiem
domāju, ka jā ar 8 tituliem Sebam pietiktu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-06-05 15:46, pirms 11 gadiem
nu viņš laikam domā, ka nākamo piecu gadu laikā katru reizi izcīnīs titulu

     [+] [-]

, 2013-06-05 15:55, pirms 11 gadiem
Nu ja, ka Seba vecenei garlaicīgi palika, šis jau neņem līdzi tā kā to darīja Miķelis ar savu Corinu!

Emka9593 rakstīja: vecenei laikam garlaicīgi palika ;DDDDDDDDDDDD

     [+] [-]

, 2013-06-05 16:40, pirms 11 gadiem
Runasa preks preses nekas vairak, domaju klusiba cer parspet visus rekordus, lai sevi iemuzinatu F-1 vesture uz visiem lakiem, protams ka visu karjeru vins nebrauks Red Bull, ka autins vairs nespes cinities pa uzvaram ta mekles kur sprukt, viss ticamak ka uz Ferrari ko ari pats nenoliedz, bet tas bus uzreiz pec Alonso aiziesanas, abi kopa vini tur nebus.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-05 17:23, pirms 11 gadiem
kautvai nākamgad

  +1 [+] [-]

, 2013-06-05 17:29, pirms 11 gadiem
Nesaprotu šitos cilvēkus sporta (ne tikai Fetelu) Kas beidz savu sportista karjeru daudz par ātru???

     [+] [-]

, 2013-06-05 23:40, pirms 11 gadiem
druupis87 rakstīja: Nesaprotu šitos cilvēkus sporta (ne tikai Fetelu) Kas beidz savu sportista karjeru daudz par ātru???
es arī.. jo kārtīgam sportistam tas ko viņš dara ir hobijs un viņš nespēj sevi iztēloties bez tā.. tāpēc arī sportisti, kad vairs nevelk bieži vien pāriet uz vājākām līgām utt, bet lai būtu tajā visā iekšā! tapēc arī viņi ir tik labi, ka pieiet kā hobijam tam visam..

     [+] [-]

, 2013-06-06 10:39, pirms 11 gadiem
Maza bērna atraugas.

     [+] [-]

, 2013-06-06 10:39, pirms 11 gadiem
thekurmis rakstīja: kautvai nākamgad
Kautvai tagad!

     [+] [-]

, 2013-06-06 12:10, pirms 11 gadiem
druupis87 rakstīja: Nesaprotu šitos cilvēkus sporta (ne tikai Fetelu) Kas beidz savu sportista karjeru daudz par ātru???
Ja aiziet pasportot dažas reizes nedēļā ar čomiem un tev tas padodas, patīk un esi labs tajā sporta veidā, tad raujies uz to trenniņu. Bet kad tev tas ir jādara profesionāli, katru rītu jāceļas un jāiet uz treniņu un viss tas jādara ar maksimālu atdevi, piedavām, tu sacenties ar labākajiem, tad tas var apnikt!

Fettels te gan runā par citu lietu, ka viņš jau ir kļuvis par čempionu trīs reizes, sit rekordus un ir vadošajā komandā, tad tā motivācija var pazust.

Vēl viens svarīgs faktors ir nauda!!!!! Kad esi ceļā uz sasniegumiem, tad nepelni tik daudz un tevi vairāk interesē tas ko dari. Bet kad esi kalna virsotnē, tad tev ir viss gan sasniegumi, gan slava, gan nauda. Un tad jau var palikt garlaicīgi, kad tev nekas nav jādara, gribi aizej un nopērc jaunu autiņu, gribi aizlido atpūsties.

Bet tādi, kuri ir visīstākie profesionāļi tajā ko dara ir tikai daži, ir daži, kuri vienmēr iz izslāpuši pēc panākumiem. Un tos tad arī var saukt par PROFESIONĀĻIEM.

Iespējams, ka viņam trūkst motivācijas dēļ straujajiem panākumiem. Būtu trīsreiz palicis otrais motivācija būtu griestos.