Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Brauns: "Jaunā F1 sezona būs sīvākā pēdējo gadu laikā"

Andrejs Siliņš

Brauns: "Jaunā F1 sezona būs sīvākā pēdējo gadu laikā"
Ross Brauns
Foto: Digitale/Scanpix

Pirmās formulas komandas "Mercedes" vadītājs Ross Brauns paredzējis, ka jaunā F1 sezona būs sīvākā, kāda pēdējos gados bijusi. Šobrīd joprojām nevarot noteikt, kuras no komandām starpsezonā pastrādājušas vislabāk.

"Sagaidu vissīvāko sezonas startu, kādu esam pieredzējuši vairāku gadu garumā," savas pareģa spējas mēģināja likt lietā Brauns. "Domāju, ka mūs sagaida ļoti aizraujoša sezona." Brauns cer, ka "Mercedes" šogad pievienosies trim citām favorītēm - "Red Bull", "McLaren" un "Ferrari". Pagaidām gan pirmssezonas testi nav spējuši izvirzīt vienu konkrētu līderi.

"Forma mainās no dienas uz dienu, tāpēc izteikta ranga nav. Pat sestdien ar saviem jauninājumiem "Red Bull" neizcēlās uz pārējo fona," norādīja Brauns, gan piebilstot, ka, iespējams "Red Bull" aizvadījuši testa braucienus ar lielu degvielas daudzumu, kas padarījis formulas smagākas un lēnākas. "Viņi būs pretendenti. Arī "McLaren" izskatās visai laba, bet nedomāju, ka mēs esam ļoti tālu no viņiem. Ir ļoti grūti noteikt favorītus."

"Ir piecas sešas komandas, kas ir daudz tuvāk viena otrai nekā tas bijis daudzus pēdējos gadus. Domāju, ka pēc dažām pirmajām sacensībām izteiktu līderu nebūs," pauda Brauns, kura komandā brauks viens no sešiem pasaules čempioniem, kas piedalīsies jaunajā sezonā. Mihaelam Šūmaheram kompāniju sastādīs Luiss Hamiltons un Džensons Batons ("McLaren"), Fernando Alonso ("Ferrari"), Kimi Raikonens ("Lotus") un, protams, Sebastians Fetels ("Red Bull"). Pirmo reizi vēsturē vienā sezonā starts seši pasaules čempioni.

"Mēs gribētu palīdzēt Mihaelam pievienot vēl vienu titulu. Bet tikpat ļoti mēs vēlētos izveidot jaunu čempionu Niko [Rosberga] personā," Brauns komentēja sešu čempionu dalību vienā sezonā. "Tas ir lieliski šim sporta veidam. Kopējā kvalitāte un mašīnu līdzvērtība liek domāt, ka šī būs aizraujoša sezona. Varētu būt viena no labākajām pēdējos gados."

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

     [+] [-]

, 2012-03-05 12:47, pirms 13 gadiem
Tiešām ļoti uz to ceru, ka vismaz 5 komandas būs tik līdzvērtīgas tehnikas ziņā, ka praktiski visu noteiks pilota meistarības. Ja tā būs taisnība, tad sagaidāma fantastiska cīņa par titulu jau starp sešiem esošajiem čempioniem + iespējams vēl kāds.

  +2 [+] [-]

, 2012-03-05 12:48, pirms 13 gadiem
Un protams, Kimi the best

  +1 [+] [-]

, 2012-03-05 14:15, pirms 13 gadiem
būtu jau labi, jo interesantāk, bet 5 komes par čempiontitulu izklausās nereāli un neuzskatu, ka šobrīd uz pirmo vietu spēj pretendēt 10 piloti, tā tas gan nav, mēģina tikai ieviest intrigu ar tādiem izteikumiem, bet cerēt jau var

  -1 [+] [-]

, 2012-03-05 18:34, pirms 13 gadiem
visas ceriibas uz Kimi