Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Volfs: "Kriptovalūtas uzņēmumu nedienas ietekmēs visu F1 čempionātu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Volfs: "Kriptovalūtas uzņēmumu nedienas ietekmēs visu F1 čempionātu"
Foto: Motorsport.com

"Mercedes" komandas vadītājs Toto Volfs uzskata, ka lejupslīde, kas šobrīd tiek novērota kriptovalūtas tirgū, būtiski ietekmēs arī citas vienības un F1 čempionātu kopumā.

Šī gada novembrī bankrotēja kriptiovalūtas uzņēmums FTX, kas bija viens no "Mercedes" komandas sponsoriem. Uzreiz pēc tam no Lūisa Hamiltona un Džordža Rasela mašīnām tika noņemta Bahamās bāzētās kompānijas reklāma.

Šobrīd vairumam no komandām būtisku finansiālu pienesumu dod kāds kriptovalūtas uzņēmums. Attiecīgās jomas sponsori ir vienībām "Ferrari" ("Velas"), "Alpine" ("Binance"), "Red Bull" ("Bybit"), "Alfa Romeo" ("Floki"), "AlphaTauri" ("Fantom"), "McLaren" ("Tezos") un "Aston Martin" ("crypto.com"). Turklāt "crypto.com" ir arī visa F1 čempionāta sponsors.

Volfs uzskata, ka situācija kriptovalūtas nozarē atstās ietekmi gan uz komandām, gan čempionātu.

"Katrai komandai ir šāda veida sponsori, tāpat arī F1 organizācijai," intervijā "Speed Week" sacīja Volfs. "Sekas izjutīs visi. FTX tika uzskatīts par nopietnu uzņēmumu. Tās bankrots ir milzīgs slāpētājs ne vien mums, bet visai kriptovalūtas industrijai. Tas, ka viņi bankrotēja ar astoņu miljardu ASV dolāru lielu deficītu, parāda, cik nekontrolēta ir šī industrija."

Visas F1 tiešraides skaties Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
Formula 1 News & Updates Grandpx.news

     [+] [-]

, 2022-12-05 15:55, pirms 2 gadiem
Tāda sajūta, ka žurnālisti tikai Volfam uzdotu jautājumus. Sezonas laikā, tikai pāris raksti par citu komandu vadītāju teikto. Un arī pārsvarā par iespējamo pilotu maiņu. Bik Binotto vairāk no NeMercedes, kas saprotams.

     [+] [-]

, 2022-12-05 16:06, pirms 2 gadiem
Kā teica mūsu vietējais finanšu speciālists Ģ.Rungainis, ieguldīt tādās valūtās ir vairāk kā riskanti.
Jo tām segums ir 0. Turīgi onkuļi tik pamet "neko", pasakot, kas tas ko maksā, un spekulāciju spirāle paveic savu. Bet jāprot laicīgi izstāties, kamēr tas "nekas" vēl ko maksā, un nepalikt tukšās finanšu piramīdas apakšējā rindā.