Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Šūmahers būtu gatavs stāties Sardženta vietā "Williams" komandā

Juris Grīns
Juris Grīns

Šūmahers būtu gatavs stāties Sardženta vietā "Williams" komandā
Miks Šūmahers. Foto: Motorsport.com

"Mercedes" testpilots Miks Šūmahers jebkurā brīdī būtu gatavs nomainīt Loganu Sardžentu, ja "Williams" komanda nolemtu beigt sadarbību ar nesekmīgu sniegumu rādošo F1 debitantu.

Pēdējā laikā raisījušās runas, ka "Williams" varētu izlemt par Sardženta nomaiņu. Kā viens no galvenajiem kandidātiem uz viņa vietu varētu būt Šūmahers, jo "Mercedes" ir "Williams" vienības sadarbības partnere.

Vācijas TV kanāla RTL žurnālista jautāts, vai būtu gatavs ieņemt Sardženta vietu, Šūmahers neslēpa: "Es to darītu. Es vienmēr esmu gatavs. Ticiet man, es strādāju ļoti smagi, jo ceru, ka drīz atkal būšu atpakaļ sacīkšu mašīnā."

Kamēr otrs "Williams" braucējs Alekss Albons šosezon iekrājis septiņus punktus un ierindojas 13. pozīcijā, Sardžents ir tikai viens no diviem braucējiem (otrs ir Niks de Vrīss), kuriem nav izdevies nopelnīt punktus. Viņa augstākais sasniegums ir pirmajā posmā Bahreinā gūtā 12. vieta.

Tiesa gan, Šūmahers īsti netic, ka Sardžents varētu tikt tā vienkārši atlaists. Cik zināms, viņam kontrakts ar komandu ir līdz šī gada beigām.

"Diez vai, ka kaut kas tāds notiks," atzīst vācu autosportists. "Galu galā, ir noslēgti līgumi, pie kuriem parasti pieturas. Bet kopumā es domāju, ka jebkura komanda man būtu laba iespēja."

Šūmahers divas sezonas aizvadīja "Haas" vienībā, pirms līgumu ar viņu tika nolemts nepagarināt.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...