Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Spānijas prese: Iespējama Alonso pāreja uz "Mercedes"

Juris Grīns
Juris Grīns

Spānijas prese: Iespējama Alonso pāreja uz "Mercedes"
Fernando Alonso
Foto: imago/PanoramiC/Scanpix

Ja Sebastianam Fetelam izdosies uzvarēt 2018. gada F1 pasaules čempionātā, "Mercedes" komandai nākamajā sezonā noalgos Fernando Alonso, vēsta Spānijas mediji.

Šobrīd arvien vairāk tiek runāts, ka Alonso nepagarinās līgumu ar "McLaren", jo komanda vairāku gadu laikā tā arī nav spējusi panākt, lai ar tās spēkratiem būtu iespējams cīnīties par uzvarām vai vismaz pjedestāliem. Alonso jau izteicies, ka gribētu pāriet uz komandu, kas viņam dotu šādu iespēju.

Šobrīd pa vienai brīvai vietai uz nākamo sezonu ir gan "Mercedes", gan "Ferrari" un "Red Bull" komandās.

Spāņu "Diario Gol" raksta, ka Alonso ir trīs varianti, uz kuru komandu doties, bet ticamākais no tiem esot "Mercedes", kas vēl nav pagarinājusi līgumu ar saviem pilotiem. Lūisa Hamiltona palikšana sastāvā ir visai droša, bet par Valteri Botasu pašlaik skaidrības vēl nav nekādas. Viens no kandidātiem uz viņa vietu ir arī Daniels Rikjardo.

Pēc "Diario Gol" rīcībā esošās informācijas, ir ļoti iespējama Alonso pāreja uz "Mercedes" komandu, ja šogad čempionātā uzvarēs "Ferrari" pilots Sebastians Fetels. Tādā gadījumā "Mercedes" vēlēsies pastiprināt jau tā spēcīgo sastāvu, lai 2019. gadā izcīnīt titulu būtu lielākas.

Hamiltonam gan būšot noteikšana pār to, kas būs viņa komandas biedrs nākamajā sezonā, tomēr tikai tādā gadījumā, ja viņam izdosies kļūt par šī gada F1 pasaules čempionu, raksta medijs.

"Dario Gol" piebilst, ka arī "Haas" un "Renault" komandas ir ieinteresētas nolīgt divkārtējo F1 čempionu Alonso.

Izmantotie resursi:
Latest UK and World News, Sport and Comment |...

     [+] [-]

, 2018-05-04 20:28, pirms 6 gadiem
Hamiltons kopā ar Alonso ir neticami

  -1 [+] [-]

, 2018-05-04 20:38, pirms 6 gadiem
MVP

     [+] [-]

, 2018-05-04 20:56, pirms 6 gadiem
pūce rakstīja: Hamiltons kopā ar Alonso ir neticami
Jo?

     [+] [-]

, 2018-05-04 21:46, pirms 6 gadiem
NU i nakuj? Kam tādi murgi vajadzīgi? Lai jau lielā galva plīvo indy vai ferarri

     [+] [-]

, 2018-05-04 23:01, pirms 6 gadiem
playthegame rakstīja: Jo?
2007 gadu laikam neaceries LUL tur jau tā bija ka šie kā Suns ar Kaķi dzīvoja

     [+] [-]

, 2018-05-04 23:06, pirms 6 gadiem
playthegame rakstīja: Jo?
Diez vai Hamiltons būs tas kam patiks dalīties punktos ar Alonso kur vēl vairak strādāt Alonso labā ja būs tāda vajadzība. Drīzāk vusu darīs lai tāda situācija neveidotos. Savukārt Alonso jau nu kā #2 arī negribēs būt.
Cik pieredze rāda ka 2 zvaigznes vienā komandā nav efektīvas kopš 80to gadu beigām un arī tad viss risinājās asi. Es domāju Prostu Sennu

     [+] [-]

, 2018-05-05 00:33, pirms 6 gadiem
Nesaprotu kāpēc Meršiem vajadzētu Botasu mainīt , kurš aiz lielajiem dūžiem ir labākais pilots
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-05-12 01:00, pirms 6 gadiem
SC savos augstumos. Ne ziņa par ESP divām treniņu sesijām. Turpinat tik tādā garā. Idiņu bars.

     [+] [-]

, 2018-05-15 10:16, pirms 6 gadiem
pūce rakstīja: Diez vai Hamiltons būs tas kam patiks dalīties punktos ar Alonso kur vēl vairak strādāt Alonso labā ja būs tāda vajadzība. Drīzāk vusu darīs lai tāda situācija neveidotos. Savukārt Alonso jau nu kā #2 arī negribēs būt.
Cik pieredze rāda ka 2 zvaigznes vienā komandā nav efektīvas kopš 80to gadu beigām un arī tad viss risinājās asi. Es domāju Prostu Sennu
Ne jau tā būs problēma - Mercedes ir po par pilotiem, viņiem vissvarīgākā ir dubultuzvara. Ja tas nav iespējams, tad ir svarīga uzvara no vienalga kura pilota, pie tam, komanda var dot pavēli vienam pilotam palaist otru, ja tas var cīnīties par uzvaru vai pjedestālu un likt atdot vietu atpakaļ, ja neko neizcīna, piemēram, pagājušā gadā Botass palaida Hamiltonu ungārijas gp, beigās Hamiltons atdeva vietu atpakaļ neskatoties uz to, ka zaudēja tajā brīdī svarīgus punktus pilotu kopvērtējumā, bet komandai bija uz to ph, jo punktu summa nemainās, ka saskaitāmos maina vietām.
Un es domāju, ka Alonso to nesagremotu. Hamiltons šobrīd ievēro komandas pavēles, bet kas būs ja brauks abi. It kā vienam pret otru ir respekts, bet kad širmis aiziet ciet, tad neviens neko nevarēs paredzēt.