Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Batons: "Vēlos pārstāvēt "McLaren" vēl turpmākos dažus gadus"

Batons: "Vēlos pārstāvēt "McLaren" vēl turpmākos dažus gadus"
Džensons Batons
Foto: Sutton Motorsport/Scanpix

Par spīti iepriekš izskanējušām baumām, pašreizējais "McLaren" komandas pilots Džensons Batons atklājis, ka vēlas pārstāvēt "McLaren" komandu vēl vairākus gadus, jo komandā valdot ļoti laba atmosfēra, un viņš tur jūtoties ļoti laimīgs.

Kā pagājušogad ziņoja Brazīlijas ziņu aģentūra "Agencia Estado", "Ferrari" komanda Batonam bija izteikusi piedāvājumu pāriet uz Itālijā bāzēto komandu, aizvietojot Felipi Masu, taču neilgi pēc tam britu pilots parakstīja jaunu līgumu ar "McLaren" vienību.

"Man bija piedāvājumi no citām komandām, taču "McLaren" vienībā es patlaban jūtos tiešām laimīgs," atbildot uz jautājumu, kāpēc nolēma turpināt sadarbību ar "McLaren", sacīja Batons. "Daudzi domā, ka "McLaren" ir ļoti pelēcīga un nesimpātiska komanda, taču patiesībā mums komandā ir ļoti jauka atmosfēra, un visi ir ļoti draudzīgi," atklāja Batons.

Lai gan britu pilots izteica vēlmi pārstāvēt "McLaren" vienību vēl vairākus gadus, taču tajā pat laikā arī sacīja, ka neiebilstu kādreiz pievienoties "Ferrari" komandai, uzsverot, ka būtu aizraujoši braukt vienā komandā ar Fernando Alonso. "Nekad jau nevar zināt, kas notiks nākotnē, un pārstāvēt "Ferrari" būt tiešām aizraujoši, taču pašlaik esmu drošs, ka vēl turpmākos dažus gadus būšu "McLaren" komandas pilots," sacīja Batons.

Izmantotie resursi:
F1, Formula 1: TotalF1.com - Hottest F1 News -...

  +2 [+] [-]

, 2012-04-04 13:24, pirms 12 gadiem
Autors varēja pamēģināt arī Batona uzvārdu nedaudz latviskot (kā to izdarīja ar "Reikenenu"). Piemēram, Batns

  +3 [+] [-]

, 2012-04-04 13:31, pirms 12 gadiem
Kapec nav Beitons?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-04-04 14:15, pirms 12 gadiem
Urdzņ, atbildi uz jautājumiem

P.S. Man patiktu Džensons Betons

  +3 [+] [-]

, 2012-04-04 23:14, pirms 12 gadiem
mrPO rakstīja: Urdzņ, atbildi uz jautājumiem

P.S. Man patiktu Džensons Betons
Betons- tas skan tik tautiski t.i. latviski