Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Marko prognozē šī brīža ātrākās un lēnākās F1 komandas

Juris Grīns
Juris Grīns

Marko prognozē šī brīža ātrākās un lēnākās F1 komandas
Foto: Red Bull Racing

"Red Bull" komandas konsultants Helmuts Marko izteicis savu prognozi par to, kuras ir spēcīgākās, kuras - vājākās komandas pirms jaunās F1 sezonas starta. Viņa redzējums atkal ir nedaudz pārsteidzošs.

Pēc astoņu dienu garumā notikušajiem F1 testiem valda vispārējs uzskats, ka šī brīža ātrākā komanda ir "Ferrari", kamēr savu pārspēku ir zaudējusi čempionvienība "Mercedes", kas gan spēja būt ļoti ātra izmēģinājumu braucienu noslēdzošajā dienā. Labu sniegumu spēja parādīt arī "McLaren", kas bija ātrākā vairākās testu dienās, kamēr izteikti vājš sezonas sākums padevies "Williams".

"Red Bull" komanda šogad pirmo reizi startēs ar "Honda" motoriem, testos tās parādītais sniegums dažkārt bija visai cienījams, bet Marko uzskata, ka austriešu vienība šobrīd ir pat otrā ātrākā.

"Pašlaik "Ferrari" ir visiem priekšā, bet pēc tam esam mēs, atrodoties priekšā "Mercedes" komandai," savu viedokli pauž Marko. "Pēc tam seko līdzvērtīga ātruma komandas vidējā "plauktā", kur cīņa būs ļoti saspringta. "McLaren" un "Williams" komandas ir pašā aizmugurē."

"McLaren" šogad aizvadīs otro sezonu, kad startēs ar "Renault" ražotajiem motoriem. Testos pie tās klāt bija arī šobrīd F1 karjeru iepauzējušais Fernando Alonso.

"Ir jomas, kurās mums nepieciešamas izmaiņas un papildinājumi, lai uzlabotu ātrumu," viņš secina no redzētā. "Tikmēr citās jomās mēs esam pārsteidzoši labi. Vēl viss nav perfekti, bet virziens ir pareizs."

Savukārt "Williams" komanda ir vienīgā, par kuru var teikt, ka jaunajai sezonai tā nav sagatavojusies. Jaunais sacīkšu auto Barselonā ieradās, kad citi jau aktīvi veica testus, vēlāk sekoja arī gana daudz problēmu, tādēļ diez vai šosezon, vismaz gada pirmajā daļā tai izdosies pacelties daudz augstāk par pēdējām vietām.

Izmantotie resursi:
grandpx.news

     [+] [-]

, 2019-03-04 16:58, pirms 6 gadiem
Es domāju ,ka spēku samēri varētu būt šādi
Ferrari
Mersedes
Red Bull
Renault
Mclaren
Torro Rosso
Sauber
Haas
Racing Point
Wiliams