Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Marussia" uz vēl vienu F1 sezonu pagarina līgumu ar Žilu Bjanki

Juris Grīns
Juris Grīns

"Marussia" uz vēl vienu F1 sezonu pagarina līgumu ar Žilu Bjanki
Žils Bjankī
Foto: Digitale/Scanpix

"Marussia" komanda apstiprinājusi, ka arī 2014. gada F1 sezonā viens no tās pilotiem būs francūzis Žils Bjankī.

Augstu vērtētais 23 gadus vecais pilots, kurš ir "Ferrari" jauno braucēju akadēmijas dalībnieks, šobrīd aizvada savu debijas sezonu Formulā 1. Savukārt "Ferrari" rūpnīca ir "Marussia" motoru piegādātāji un arī nākamgad izgatavos dzinējus vienai no divām vājākajām F1 komandām.

"Ar lielu lepnumu paziņojam, ka arī 2014. gadā viens no mūsu sacīkšu pilotiem būs Žils Bjankī," pirms šonedēļ gaidāmās Korejas "Grand Prix" izcīņas paziņoja komandas vadītājs Džons Būts. "Žils pievienojās mums pašā ziemas testu izskaņā un piedalījās tajos vien divas dienas. Ar izaicinājumu debijas sezonā viņš tika galā ārkārtīgi labi un turpina demonstrēt savas spējas un potenciālu."

Bjanki labākais rezultāts debijas sezonā ir 13. vieta, ko viņš izcīnīja Malaizijā, savukārt komandu ieskaitē "Marussia" vienība pašlaik ieņem priekšpēdējo 11. vietu.

Otrs "Marussia" pilots tiks nosaukts šī gada laikā, paziņojis komandas boss Būts. Šobrīd Bjanki pārinieks ir Makss Čiltons no Lielbritānijas.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

     [+] [-]

, 2013-10-03 11:23, pirms 11 gadiem
Paredzams un logisks solis, Ferrari motors, Ferrari rezerves pilots, ka ari nav isti citas vietas kur sim palikt. Runa ka Petrovs varetu klust par komandas biedru, jo savacis 25 miljonus Eiro, tacu perkamas vietas parasti tiek tigotas tikai pec sezonas, tik pat labi vins var ari kada cita ieklut, Kobajasi ari vel nakosgad meginas atgriezties.