Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Leklērs ātrākais pēdējā F1 treniņā pirms kvalifikācijas

Juris Grīns
Juris Grīns

Leklērs ātrākais pēdējā F1 treniņā pirms kvalifikācijas
Šarls Leklērs. Foto: Scuderia Ferrari

Nīderlandes F1 sacensību trešajā treniņā ātrāko laiku atkal uzrādīja "Ferrari" vienības pilots Šarls Leklērs, kuram pavisam nedaudz zaudēja Džordžs Rasels ar "Mercedes" formulu.

Piektdien otrajā treniņā "Ferrari" braucēji sasniedza ātrākos rezultātus. Šoreiz Karloss Sainss ierindojās ceturtajā vietā, bet Leklērs atkal bija ātrākais. Šajā sesijā viņam izdevās sasniegt rezultātu 1:11.632.

Rasels no Leklēra atpalika vien 0.066 sekundes un ieņēma otro pozīciju. Savukārt F1 čempionāta pārliecinošais līderis Makss Verstapens bija trešais ātrākais. Atgādināsim, ka piektdien Verstapens savā māju trasē pirmajā treniņā saskārās ar ātrumkārbas problēmām un zaudēja daudz laika, ko citādi varētu izmantot, lai gatavotos sacensībām, bet otrajā treniņā sūdzējās par mašīnas balansējumu.

Aiz pirmā trijnieka trešajā treniņā palika jau pieminētais Sainss, sekoja Lūiss Hamiltons un Serhio Peress.

Jau plkst. 16:00 pēc Latvijas laika sāksies kvalifikācija. Arī sacensību starts Zandvortas trasē svētdien paredzēts plkst. 16:00.