Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"McLaren" atkal grib izmantot "Mercedes" motorus

Juris Grīns
Juris Grīns

"McLaren" atkal grib izmantot "Mercedes" motorus
Foto: McLaren Racing

Spāņu presē parādījusies informācija, ka "McLaren" gatavojas šķirt sadarbību ar dzinēju piegādātāju "Renault", lai jau tuvāko sezonu laikā atkal varētu izmantot "Mercedes" ražotos motorus.

Kā ziņots, iepriekšējā posmā Beļģijā dzinēju problēmu dēļ izstājās abi "McLaren" piloti. Visasāk "Renault" motorus kritizē Karloss Sainss.

"Ir bijušas trīs šo motoru uzlabotās versijas," viņš saka. "Es nepamanīju ne pirmos, ne otros, ne arī kādus citus uzlabojumus. Tās divas situācijas, kas notika Spā trasē, ir nepieņemamas, un komandai par to ir jārunā ar "Renault"."

"McLaren" boss Andreass Seidls apstiprina, ka ilgtermiņā komanda varētu nesadarboties ar "Renault": "Mums ir līgums ar viņiem uz 2020. gadu un mēs turpināsim izmantot "Renault" motorus. Kas būs 2021. gadā, to vēl redzēsim."

Spāņu izdevums "Marca" tagad vēsta, ka "McLaren" cenšas panākt to, lai varētu atjaunot sadarbību ar "Mercedes". Visticamāk "McLaren" vienība dzinējus varētu saņem vājus rezultātus rādošās "Williams" komandas vietā.

Tāpat "Marca" vēsta, ka nav iespējams tikt pie "Honda" dzinējiem, jo "Red Bull" ir vienojusies ar Japānas autoražotāju, ka piecus gadus tas piegādās jaudas agregātus tikai viņiem.

Izmantotie resursi:
grandpx.news

     [+] [-]

, 2019-09-04 17:42, pirms 5 gadiem
Dabūnot Mercedes Dzinējus , mēs būsim Back in the buissness