Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Petrovs atradis dāsnu sponsoru, Barikello varētu atgriezties jau šogad

Juris Grīns
Juris Grīns

Petrovs atradis dāsnu sponsoru, Barikello varētu atgriezties jau šogad
Vitālijs Petrovs
Foto: AFP/Scanpix

Arvien lielākus apgriezienus uzņem spekulācijas par iespējamo Vitālija Petrova un Rubensa Barikello atgriešanos F1 čempionātā 2014. gada sezonā.

Pagājušajā nedēļā krievu pilota Petrova bijusī menedžere Oksana Kosačenko izteicās, ka sportists savai nākamajai komandai varot piedāvāt sponsoru, kurš ir gatavs maksāt 25 miljonus eiro. Intervijā "Championat.ru" portālam Petrovs šīs runas nenoliedz.

"Man šķiet, ka Oksana par visiem cilvēkiem un visiem projektiem vienmēr zina vairāk," sarkastiski izteicies Petrovs. "Tur nav ko komentēt. Es nezinu, ko lai saku. Mēs zinām, ka ir komandas, kurām ir problēmas ar naudu. Braucējiem, kas kaut ko šajā jomā var piedāvāt, ir izredzes."

Tā kā "Sauber" komandā nākošgad brauks cits krievu pilots Sergejs Sirotkins, Petrova vārds tagad tiek saistīts ar iespējamo startēšanu Krievijas vienībā "Marussia", tomēr pats sportists to ne apstiprina, ne noliedz, liekot noprast, ka sarunas ar sponsoriem viņš vēl turpina.

"Šajā brīdī neko jaunu nevaru pateikt, taču tas mani neapbēdinātu, ja dažas komandas mazliet uzgaidītu, pirms pieņemtu lēmumus par saviem pilotiem."

Tikmēr jau kādu laiku tiek runāts par Rubensa Barikello atgriešanos F1 čempionātā "Sauber" komandas sastāvā. Pazīstamais brazīliešu žurnālists Livio Oričio no laikraksta "O Estado de S.Paulo" raksta, ka tas varētu notikt jau uz šīs sezonas pēdējo posmu Brazīlijā. Pats Barikello uz šo jautājumu viņam atbildējis īsi: "Kas zina."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

  -1 [+] [-]

, 2013-10-02 19:42, pirms 11 gadiem
Jābūt īpaši stulbam, lai maksātu 25 miljonus par iespēju braukt f1, iespējams uz sezonu vai divām, bet ne vairāk
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-10-02 21:46, pirms 11 gadiem
Buhanka rakstīja: Jābūt īpaši stulbam, lai maksātu 25 miljonus par iespēju braukt f1, iespējams uz sezonu vai divām, bet ne vairāk
zinies, ja ir kāds miljardieris aiz muguras, tad viņam tie 25 citroni ir tāpat kā tev 25 santīmi.....

     [+] [-]

, 2013-10-02 21:48, pirms 11 gadiem
varētu vilkt paralēles ar NBA Bruklinu- Prohorovu. maksās cik vien vajadzēs....