Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Verstapenam tehniskas problēmas, pirmajā treniņā ātrākie "Mercedes" piloti

Juris Grīns
Juris Grīns

Verstapenam tehniskas problēmas, pirmajā treniņā ātrākie "Mercedes" piloti
Džordžs Rasels. Foto: Motorsport.com

Makss Verstapens savu māju posmu Nīderlandē sācis ne tajā labākajā veidā, jo jau pirmā treniņa sākumā piedzīvojis tehniskas problēmas. Ātrākie tikmēr bija "Mercedes" piloti Džordžs Rasels un Lūiss Hamiltons.

Sezonas līderis Verstapens paguva noriņķot tikai septiņus apļus, kad savu "Red Bull" spēkratu trasē bija spiests apturēt. Sportists ziņoja, ka kaut kas noticis ar ātrumkārbu. Tika izkārti sarkanie karogi. Turpinājumā viņš vairs trasē neizbrauca.

Pa to laiku pirmajā treniņā ātrākie bija "Mercedes" braucēji. Rasels sasniedza labāko laiku 1:12.455, bet Hamiltons viņam zaudēja 0.240 sekundes. Trešo vietu ieņēma "Ferrari" pilots Karloss Sainss, kuram sekoja Lando Noriss un Daniels Rikjardo no "McLaren" nometnes. Tikai aiz viņiem palika Šarls Leklērs un Serhio Peress.

Vienā no epizodēm Peress izbrauca ārpus trases un gandrīz ietriecās barjerā. Dažādas kļūdas uz slidenā asfalta pieļāva arī citi sportisti.

Šodien Zandvortas trasē notiks vēl arī otrais treniņš, kas sāksies plkst. 17:00 pēc Latvijas laika.

Visas F1 tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.

     [+] [-]

, 2022-09-02 15:28, pirms 2 gadiem
Varētu Maxim uzlikt kkādu sodu un sākt no pēdējās, būtu interesantāk, tāpat vinnētu, ja mašīna nenokurtos.