Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Leklērs un Sainss ātrākie Nīderlandes GP otrajā treniņā

Juris Grīns
Juris Grīns

Leklērs un Sainss ātrākie Nīderlandes GP otrajā treniņā
Šarls Leklērs. Foto: Scuderia Ferrari

Ar "Ferrari" pilotu uzrādītiem ātrākajiem rezultātiem Nīderlandē, Zandvortas trasē noslēgušies F1 nedēļas nogales otrie treniņbraucieni.

Leklērs, kura cerības uz titulu pēdējos posmos kļuvušas krietni vājākas, sasniedza sesijas labāko rezultātu 1:12.345. Tikai 0.004 sekundes lēnāks par viņu izrādījās komandas biedrs Sainss. Zandvortas konfigurācija "Ferrari" bolīdiem šķiet vairāk piemērota nekā pirms nedēļas Spā-Frankošamps trase, kur komanda uz uzvaru faktiski nepretendēja.

Ātrs šajā treniņā bija arī Lūiss Hamiltons. "Mercedes" pilots uzrādīja trešo rezultātu, zaudējot Leklēram vien 0.072 sekundes.

Tikmēr neilgi pirms treniņa beigām no trases izslīdēja un grants joslā iestrēga Juki Cunoda. "AlphaTauri" pilots saviem spēkiem atgriezties trasē nespēja, tādēļ tiesneši bija spiesti izkārt sarkanos karogus.

Notikumi F1 čempionāta 15. posmā turpināsies sestdien, kad plkst. 13:00 pēc Latvijas laika sāksies trešais treniņš, bet plkst. 16:00 gaidāmi kvalifikācijas braucieni.

     [+] [-]

, 2022-09-02 20:43, pirms 2 gadiem
Lou Friday's rakstīja: Mr. Grīns, vai ar Jums viss kārtībā ? Kā Karloss pa dienu Jūs rakstītajā rakstā vēl bija Sainss, tad vakarā virsrakstā parādās SainCs ? Nogurums ?

Un kas tas par rakstu, kur visi atgadījumi ? Ne vārda par Maksa problēmam, ne vārda par Rikjardo pārsisto radiatoru, kas lika viņa izstāties no FP2 ?

Tak saņematies SC .... nav tak nemaz tik grūti.
Par tiem centiem jau negrib kko nopietnāk rakstīt. Un zin, ka tā pat derēs .

     [+] [-]

, 2022-09-02 20:53, pirms 2 gadiem
ja vajag tabulu, te var dabūt