Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Gaslī: "Magnusens pie ātruma 300 km/h mēģināja mani iegrūst sienā"

Juris Grīns
Juris Grīns

Gaslī: "Magnusens pie ātruma 300 km/h mēģināja mani iegrūst sienā"
Pjērs Gaslī
Foto: HZ/Pixathlon/SIPA/Scanpix

Pjērs Gaslī nosaucis Kevinu Magnusenu par bīstamāko pilotu, pret kuru viņam savā karjerā nācies cīnīties.

Svētdien notikušajā F1 posmā Azerbaidžānā abi autosportisti sadūrās Baku trases 20. līkumā neilgi pirms finiša, kad "Haas" vienības pārstāvis Magnusens pēkšņi pavirzījās pa labi un triecās virsū Gaslī pilotētajai "Toro Rosso" formulai. Starptautiskā Automobiļu federācija (FIA) piešķīra Magnusenam desmit soda sekundes un divus soda punktus, nosaucot šo darbību par "neprognozējamu un lieku".

Tobrīd Magnusens savā licencē bija sakrājis jau astoņus soda punktus no 12, kad automātiski sportistam tiktu liegta pieeja startēt vienā posmā. Tā kā soda punkti "turas" 12 mēnešus, pirmdien viens no tiem dzēsās, un šobrīd dāņa kontā ir septiņi soda punkti.

Gaslī par Magnusena izdarībām bija ļoti noskaities, sakot, ka konkurents ar nolūku viņu pie ātruma 300 km/h mēģināja iegrūst sienā.

"Kevins ir bīstamākais cilvēks, ar ko esmu sacenties," saka Gaslijs, kurš šogad aizvada pirmo pilno sezonu F1 čempionātā. "Tēlaini izsakoties, viņš mani ar 300 km/h iestūma sienā. Es biju blakus, bet viņš vienkārši mani stūma sienā. Es ar visiem četriem riteņiem uzlidoju gaisā, nolauzu labās puses spoguli un sabojāju stūres iekārtu. Viņš teica man, ka neesot mani redzējis, jo viņa mašīnai bijuši bojājumi un vibrācijas. Mani tas viss neinteresē. Viņš visā sacensību garumā tā brauca, un viņš labi apzinājās, ko dara. Viņš vienmēr tā brauc, vienmēr cīnās skarbi. Man nekas nav pret sacīkšu braucējiem, kuri ir skarbi, bet šis jau ir pāri robežai. Nedrīkst citus ar ātrumu 300 km/h grūst sienā. Viņam vajadzētu uzreiz atņemt pusi no licences punktiem."

Indicents ar Magnusenu Gaslī bija jau otrā bīstamā epizode Azerbaidžānas "Grand Prix" nedēļas nogalē, jo kvalifikācijā francūzis gandrīz sadūrās ar komandas biedru Brendonu Hārtliju, kurš plīsušas riepas dēļ lēni pārvietojās pa trasi.

"Arī Hārtliju viņš nosauca par bīstamu pilotu, savu komandas biedru - nekas nav mainījies," ironiski Gaslī izteikumus komentē "Haas" komandas vadītājs Ginters Steiners. "Reizēm vajag padomāt arī par savu rīcību. Viņš šeit ir maz pieredzējis."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

     [+] [-]

, 2018-05-03 00:01, pirms 6 gadiem
Gaslī ir lielākais sezonas čīkstulis

     [+] [-]

, 2018-05-03 06:00, pirms 6 gadiem
Народ недавно нашли уникальный способ как без диет, без спорта и без мед.препаратов сделать свое тело красивым и подтянутым.Я сразу решил протестировать и был в шоке: за 2 недели убрал пивное пузо и начали проступать кубики, подкачал руки и спину, и скинул даже пару килограмм. Теперь и жена захотела попробовать вeдь нe нужнo cидеть на диетах и хoдить в cпоpт зал да и цена вoпpоca кoпeeчнaя,а вычитал об этом способе здесь --- Блог Домашнего качка