Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Verstapens: "Tiesneši paši radīja problēmas ar sarkanajiem karogiem"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Verstapens: "Tiesneši paši radīja problēmas ar sarkanajiem karogiem"
Makss Verstapens. Foto: f1.com

F1 sezonas trešais posms – Austrālijas "Grand Prix" – atmiņā paliks ar trīs sarkanajiem karogiem un haotiskajām beigām. Uzvarētājs Makss Vestapens vaicāja, vai no tā nav bijis iespējams izvairīties.

"Es nesaprotu, kāpēc mums bija nepieciešams vēl viens sarkanais karogs," par pieņemto lēmumu pēc Kevina Magnusena sadursmes ar sienu vaicāja Makss Verstapens. "Ja būtu bijusi drošības mašīna un sacensību atsākšanās, mums nebūtu visu pārējo brīnumu, mums būtu normāls finišs. Viņi paši izveidoja problēmas."

Pilotiem vēlreiz dodoties uz starta, sekoja Karlosa Sainsa un Fernando Alonso sadursme, kā arī "Alpine" komandas biedru Pjēra Gaslī un Estebana Okona satikšanās, kas lika izstāties abiem. Vēlreiz nācās izkārt sarkanos karogus, un finišu piloti šķērsoja, pavadot drošības mašīnu.

"Ja godīgi, mani pārsteidza visi trīs sarkanie karogi. Pēc pirmā [Alekss Albons] braucām garām līkumam kopā ar drošības mašīnu. Uz trases bija nedaudz grants, bet nekas pārāk traks. Atrodoties formulā, ne vienmēr zini, kas notiek ārpusē. Acīmredzot viena no barjerām bija pārāk cietusi. FIA zina vairāk par mums. Ja ir sarkanais karogs, tad jābūt iemeslam," teica Fernando Alonso.

Alonso pēc sadursmes ar Sainsu būtu zaudējis savu trešo vietu, taču Gaslī un Okona avārija lika sacīkstēm sākties no jauna tajā pašā secībā, kas bija iepriekš, un lielākais ieguvējs bija tieši Alonso.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/formula1/...

     [+] [-]

, 2023-04-02 20:24, pirms gada
Šis čalis kaut ko citu bez čīkstēšanas māk?

     [+] [-]

, 2023-04-03 15:06, pirms gada
S.T.A.T. rakstīja: Šis čalis kaut ko citu bez čīkstēšanas māk?
Beidz čīkstēt.
Gan jau ka viņš māk daudz ko vairāk kā vadīt šī brīža ātrāko F1 formulu