Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" komandā noskaņojums pesimistisks

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" komandā noskaņojums pesimistisks
Raikonena formula pirms starta
Foto: Digitale/Scanpix

Kamēr Kimi Raikonens vaino Kevinu Magnusenu Malaizijā aizvadītās F1 sacīkstes izbojāšanā, viņa komandas biedrs Fernando Alonso uzskata, ka "Ferrari" formulas arī nākošajā posmā ātrākas nekļūs.

"Ferrari" komanda Sepangas trasē aizvadīja vēl vienu neizteiksmīgu sacīksti. Alonso otro "Grand Prix" nedēļas nogali pēc kārtas uzveica savu pārinieku, izcīnot ceturto vietu. Zīmīgi, ka arī pirmajā posmā Austrālijā viņš ieguva ceturto vietu (tiesa, pēc Daniela Rikjardo diskvalifikācijas), abās sacīkstēs uzvarētājam zaudējot 35 sekundes. Raikonens Melburnā bija septītais, bet šoreiz punktus neguva un pēc piedzīvotās sadursmes ar "McLaren" braucēju Kevinu Magnusenu ierindojās tikai 12. vietā.

"Es neredzēju, kas notika," piedzīvoto pirmajā līkumā pēc starta skaidro Raikonens. "Tikai dzirdēju, ka tieku aizķerts ar priekšējo antispārnu un tiek bojāts mans aizmugurējais ritenis. Es neko nejutu, taču tādā veidā tika izpostīta mana sacīkste. Mašīnai arī zuda piespiedējspēks, jo riepa sabojāja mašīnas grīdu. Grūti pateikt, cik ātrs es būtu bez šī bojājuma, taču starts man padevās labs un noteikti es varētu būt aptuveni turpat, kur finišēja Fernando."

Pēc divām sacīkstēm Alonso kontā jau 24 punkti, kamēr Raikonens ir guvis vien sešus. Tiesa, Alonso neprognozē, ka šajā nedēļas nogalē, kad Bahreinā notiks sezonas trešais posms, "Ferrari" varētu cīnīties par uzvaru.

"Nedomāju, ka Bahreinā bilde būs citās krāsās," tēlaini saka Alonso. "Jau pēc dažām dienām mēs atkal dosimies trasē un visas mašīnas vairāk vai mazāk būs tādas pašas. Atšķirsies pati trasei, tādēļ varbūt konkurētspējīgākas kļūs tās mašīnas, kam ir labāks maksimālais ātrums. Domāju, ka mums atkal klāsies grūti, tomēr kaut kā esam pamanījušies aizvadītajos posmos iekļūt pirmajā pieciniekā, kas, ņemot vērā mūsu mašīnu ātrumu, deva iespēju tikt pie vērtīgiem punktiem."

Konstruktoru kausa līderiem "Mercedes" šobrīd jau 68 punkti, kamēr "Ferrari" ar 30 atrodas trešajā vietā.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

  -2 [+] [-]

, 2014-04-02 09:45, pirms 11 gadiem
Alonso nesagaida, bet kimi sagaida, jo uz bahreinu buus jaunas dallas kimi formulai kas padariis to vairaak piemeerotu kimi vadiissanas stilam, taa kaa par to pesimismu nosaukumaa nav iisti pareizi...

  +1 [+] [-]

, 2014-04-02 09:47, pirms 11 gadiem
Nav ko nolaist rokas, tiesi otradi, ir smagi jaastraadaa, lai panaaktu paareejos!
Viss veel prieksaa un nav ko saliidzinaat visu laiku abus pilotus

  +1 [+] [-]

, 2014-04-02 09:55, pirms 11 gadiem
Bahreina būs trešais sezonas posms ... bet tas nu tā

  +3 [+] [-]

, 2014-04-02 10:24, pirms 11 gadiem
īstenōbā kopš Šumahera laikeim Ferrari tā arī nav spējusi uzbīvēt patiesi super ātru formulu! Bijis pāris reizes labas, bet nu... Vairāk sajūta, ka tehniski Ferrari līdzz pāsai spicei tā arī nav tikuši!

  +1 [+] [-]

, 2014-04-02 10:37, pirms 11 gadiem
oscarsq rakstīja: īstenōbā kopš Šumahera laikeim Ferrari tā arī nav spējusi uzbīvēt patiesi super ātru formulu! Bijis pāris reizes labas, bet nu... Vairāk sajūta, ka tehniski Ferrari līdzz pāsai spicei tā arī nav tikuši!
vai arī Šūmis savos Zelta laikos bija nenormāli labs, ka varēja ar Ferrari kalnus gāzt.

  +3 [+] [-]

, 2014-04-02 13:00, pirms 11 gadiem
zviedrss rakstīja: vai arī Šūmis savos Zelta laikos bija nenormāli labs, ka varēja ar Ferrari kalnus gāzt.
Šūmis bija labs, bet nu bija gadi, kad Ferrari pārspēks bija nenoliedzams...pat Rubenss tajos aizrubinājās līdz drošai 2. vietai...

  +1 [+] [-]

, 2014-04-02 13:22, pirms 11 gadiem
killo2000 rakstīja: Šūmis bija labs, bet nu bija gadi, kad Ferrari pārspēks bija nenoliedzams...pat Rubenss tajos aizrubinājās līdz drošai 2. vietai...
aizrubinaajaas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja