Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Grožāns: "Ja saņemšu piedāvājumu no F-1 komandas, kas spēj uzvarēt, piekritīšu atgriezties"

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Grožāns: "Ja saņemšu piedāvājumu no F-1 komandas, kas spēj uzvarēt, piekritīšu atgriezties"
Romēns Grožāns

Bijušais F1 pilots Romēns Grožāns atzinis, ka, ja viņš saņems interesantu piedāvājumu, viņš varētu atgriezties F1 čempionātā.

Romēna Grožāna F-1 karjera noslēdzās 2020. gada beigās, taču franču pilots ir pieļāvis iespēju atgriezties čempionātā, ja saņems interesantu piedāvājumu.

"Es iemācījos vienu lietu - nekad nevar teikt nekad. Es teicu sievai, ka nekad nedzīvošu ASV, nebraukšu Amerikas seriālos un nedošos uz Indy 500 starta. Un es to visu izdarīju,” atklāj Romēns Grožāns.

“Jūs nekad nevarat zināt, ko nesīs nākotne. Šobrīd man patīk sacensties IndyCar un Lamborghini komandas izturības sacīkstēs - esmu atradis sev piemērotāko līdzsvaru. Taču Formula 1 joprojām ir autosporta virsotne, un, ja saņemšu piedāvājumu no komandas, kas spēj uzvarēt, es piekritīšu.”

Jautāts, vai viņš būtu ieinteresēts strādāt ar Maikla Andreti komandu, ja tā iegūtu tiesības startēt F-1, Romēns atbildēja: "Viņiem ir daudz darāmā, tāpat kā savulaik bija jādara Haas komandai. Šobrīd, izvēloties starp Andretti F-1 un IndyCar, es izvēlos IndyCar, taču, jāatgādina, ka nekad nevar zināt, ko jums nesīs nākotne. Runājot par konkrētiem jautājumiem, situācija var mainīties.”

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...

Vai tu gribētu, lai Grožāns atgriežas F1?

  • 21

  • 75


     [+] [-]

, 2023-02-02 22:47, pirms gada
Viņam ir 36 gadi un viņš vēl cer atgriezties F1 (pie tam uzvarošā komandā), kur jau pietiek krietni jaunāku un konkurētspējīgāku braucēju, kas iespējams, nekad savu kārtu nesagaidīs? Baigais optimists...