Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Mercedes" apsver iespēju izveidot "B" komandu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Mercedes" apsver iespēju izveidot "B" komandu
Foto: REUTERS/Scanpix

"Mercedes" komandas vadītājs Toto Volfs atzinis, ka šobrīd tiek izskatīta ideja par "B" komandas nepieciešamību. Kā zināms, līdzīgi ir rīkojusies "Ferrari", kas no šī gada uzsāk ciešu sadarbību ar "Sauber".

"Fiat Chrysler" paspārnē esošā "Ferrari" rūpnīca gaidāmajā F1 pasaules čempionāta sezonā turpinās piegādāt motorus "Sauber" vienībai, kamēr paralēli par tās galveno sponsoru kļuvusi cita šajā kompānijā esošā rūpnīca "Alfa Romeo". Tāpat "Ferrari" ir cieša sadarbība ar "Haas".

"Manuprāt, tas, ko dara Serdžio Markione un Mauricio Arivabene, ir ļoti gudri," atzīst Volfs. "Viņiem ir labas partnerattiecības ar "Haas". Tas ir palīdzējis gan "Haas" komandai, gan "Ferrari", un arī tas, ko viņi dara kopā ar "Sauber", ir ļoti tālredzīgi. "Sauber" vienību vada Freds Vasērs, kurš viscaur pārzina šo biznesu, un tā ir sadarbība, kas var būt mums bīstama."

Volfs neslēpj, ka "Mercedes" rūpnīca varētu sekot "Ferrari" piemēram un ar kādu no F1 komandām izveidot ciešāku sadarbību.

"Šo jautājumu mēs izskatām," atklāj "Mercedes" komandas boss. "Tas nav viegli, jo nav vēlēšanās novērst uzmanību no savas komandas, sadarbojoties ar citu. Turklāt mēs neesam vienīgie, kuriem ir inteliģentas idejas - šobrīd par to tiek diskutēts, bet nekas vēl nav izlemts."

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2018-01-02 22:20, pirms 7 gadiem
ne jau pirmo gadu Ferrari sadarbojas dzinēju jomā tikai rezultāta nekāda. Gan Renault sākumā tā arī Merši savus motorus uztaisījuši jaudīgākus

     [+] [-]

, 2018-01-03 00:59, pirms 7 gadiem
Agrāk vai vēlāk pie tā nonāks, katram no lielajiem un naudīgajiem būs pa divām komandām, Red Bull un Toro Roso, Ferrari un Sauber, Mercedes un Force India(???). Gan jau ātrāk vai vēlāk tas pats būs nepieciešams arī Renault.
Beigās F1 paliks 1-2 neatkarīgas komandas un 8 tieši vai netieši rūpnīcu komandas.
Pie tā noved nepieciešamība pēc datiem (noteikumi ir drastiski un nepieciešams maksimāli daudz informācijas, lai izstrādātu maksimāli labākos risinājumus), kā arī fakts, ka šobrīd F1 kā neatkarīgam pilotam ienākt ir neiespējami, katrs ir kāda paspārnē. Lai talanti no šīs paspārnes neizspruktu, tiem ir jānodrošina pilotu vietas.

     [+] [-]

, 2018-01-03 16:05, pirms 7 gadiem
Tak ko tad ferrari mainīs sauber sakarā? Vai tad visu laiku nebija meršu motori?

     [+] [-]

, 2018-01-03 16:59, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Tak ko tad ferrari mainīs sauber sakarā? Vai tad visu laiku nebija meršu motori?