Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Peress avarē otrajā treniņā, ātrākais aplis Sainsam

Juris Grīns
Juris Grīns

Peress avarē otrajā treniņā, ātrākais aplis Sainsam
Karloss Sainss. Foto: Motorsport.com

Kamēr Karloss Sainss sasniedza ātrāko rezultāti F1 pasaules čempionāta Itālijas posma otrajā treniņā, avāriju piedzīvoja Serhio Peress.

"Ferrari" pilots Sainss sesijas ātrāko apli Moncā veica ar rezultātu 1:21.355, bet tikai 0.021 sekundi lēnāks bija Lando Noriss no "McLaren". Atpaliekot mazāk par 0.2 sekundēm, trešajā vietā ierindojās Peress.

Tomēr deviņas minūtes pirms laika atskaites beigām "Red Bull" pilots piedzīvoja avāriju. Pēdējā līkumā sportists iebrauca par ātru un bija spiests izbraukt grants joslā, kā rezultātā mašīna saslīdēja un ar aizmuguri viegli uztriecās barjerai. Pēc tam Peress iestrēga grants joslā un tiesneši bija spiesti uz piecām minūtēm izkārt sarkanos karogus.

Turpinājumā braucēji atgriezās trasē, taču burzmā vadošie rezultāti nemainījās. Aiz pirmā trijnieka palika Oskars Piastri, sezonas līderim Maksam Verstapenam šoreiz piektā vieta, bet Šarls Leklērs ierindojās sestajā.

Pirms tam, treniņa sākumdaļā, trases malā tehniskas problēmas dēļ piestāja Lānss Strols. Arī šajā gadījumā nācās izkārt sarkanos karogus.

Sestdien notiks trešais treniņš (plkst. 13:30 pēc Latvijas laika) un kvalifikācija (plkst. 17:00), bet svētdienas pēcpusdienā risināsies Itālijas GP sacīkste (plkst. 16:00).

Itālijas GP otrā treniņa rezultāti:

     [+] [-]

, 2023-09-01 20:18, pirms 10 mēnešiem
Eh Perez Perez mākoņi virs galvas velkas un velkas, cerams rīt viņam ies labāk.
Meršiem ar Softiem pagaidām pietrūkst tempa, taču vēl visa nakts viņiem priekšā.
ALFAs ar šo krāsojumu tīri intresantas.

Williams kopumā izskatās ok, galvenais rīt spēt progresēt kopā ar visiem. Ferrari un Sainzs izskatās cerīgi, taču zinot Ferrari atliek novēlēt vnk censties visu nesačakarēt, temps uz doto brīdi ir, ja rīt spēs vēl uzlabot ātrumu, tad sacīkste viņiem var būt laba. Pagaidām cerīgi.