Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Alfa Romeo" komanda Moncas posmā startēs ar unikālu krāsojumu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Alfa Romeo" komanda Moncas posmā startēs ar unikālu krāsojumu
Foto: Alfa Romeo Racing

"Alfa Romeo" komanda prezentējusi jaunu krāsojumu savām sacīkšu mašīnām, ar ko gatavojas startēt šajā nedēļas nogalē gaidāmajā F1 posmā Itālijā.

Jau vēstījām, ka izmaiņas spēkratu dizainā uz māju posmu Moncā ieviesusi arī "Ferrari" komanda. "Alfa Romeo" tikmēr gājusi soli tālāk un savu sacīkšu auto dizainu izmainījusi daudz pamatīgāk.

Izmaiņas dizainā veiktas par godu jaunajam ielas sporta automobilim "33 Stradale", kas tiks oficiāli prezentēts šonedēļ F1 posma norises vietā. Komandas jaunajā sacīkšu auto C43 krāsojumā izmantots Itālijas karoga motīvs, kas papildina melno pamata krāsu.

Itālijas karoga motīvu šajā posmā komanda izmantoja jau pērn, taču šoreiz dizaina izmaiņas ir vēl krietni pamanāmākas.

Pēc aizvadītiem 13 posmiem "Alfa Romeo" ieņem priekšpēdējo, devīto vietu Konstruktoru kausā, divus punktus zaudējot "Haas" vienībai un sešus punktus atpaliekot no "Williams". Valteri Botass šosezon guvis piecus punktus un ieņem 15. vietu, bet Guanju Žou ar četriem punktiem atrodas 16. pozīcijā pilotu ieskaitē.

Izmantotie resursi:
Sākumlapa : F1LV Blogs