Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Mika Šūmahera nākamais solis būs starts Formulā 3

Juris Grīns
Juris Grīns

Mika Šūmahera nākamais solis būs starts Formulā 3
Miks Šūmahers
Foto: dpa/Scanpix

17 gadus vecais Miks Šūmahers, kurš aizvadītās nedēļas nogalē klātienē apmeklēja Vācijas "Grand Prix", drīzumā neplāno startēt Formulā 1, jo viņa nākamais karjeras solis būs uz Formula 3 sacīkstēm, apstiprinājusi sportista menedžere.

Septiņkārtējā F1 pasaules čempiona Mihaela Šūmahera dēlam TV kameras Hokenheimā pievērsa pastiprinātu uzmanību. Viņš ne vien klātienē vēroja pasaules labāko pilotu cīņas, bet arī viesojās leģendāro "Ferrari" un "Mercedes" komandu boksos.

"Viņš ir ļoti iespaidīgs jauns cilvēks," intervijā "Sky Sports" vēlāk atzina "Mercedes" F1 komandas vadītājs Toto Volfs. "Viņš ir draudzīgs, pieticīgs, labi izturējās - tas ir viss viss, ko var vēlēties no pusaudža."

Tieši "Ferrari" un "Mercedes" komandās startējis arī Mihaels Šūmahers, un arī Mika nākotne tiek saistīta ar tām. Pagaidām gan Šūmahers jaunākais par debiju Formulā 1 vēl nedomā.

"Šobrīd Miks brauc Formula 4 sacīkstēs Vācijā un Itālijā," stāsta viņa menedžere Sabīne Kēma. "Nākamais loģiskais solis ir Formula 3. Drīz viņam paredzēti testi ar šīs kategorijas mašīnu."

Šogad Miks Šūmahers aizvada savu otro sezonu formulu sacīkstēs. Vācijas F4 čempionātā viņš piecos posmos guvis trīs uzvaras un kopvērtējumā ierindojas otrajā pozīcijā. Itālijas F4 čempionātā tikmēr Šūmahers piedalījies trīs posmos no četriem, arī guvis trīs uzvaras un kopvērtējumā arī ieņem otro vietu.

Izmantotie resursi:
driverdb.com
PaddockTalk :: F1, Formula 1, NASCAR, IndyCar,...

  -1 [+] [-]

, 2016-08-01 16:25, pirms 8 gadiem
Un kā fāterim labi iet?

  +1 [+] [-]

, 2016-08-01 20:27, pirms 8 gadiem
Dzīvs ir un labi, tāds liktenis