Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Bijušais komandas vadītājs skarbi kritizē "Aston Martin" īpašnieku Strolu

Juris Grīns
Juris Grīns

Bijušais komandas vadītājs skarbi kritizē "Aston Martin" īpašnieku Strolu
Lānss Strols. Foto: Motorsport.com

Kolins Kolles atzinis, ka miljardiera Lorensa Strola vadībā "Aston Martin" komanda tikai bezjēdzīgi tērē naudu un tai nav cerību gūt panākumus. Tāpat viņš šaubās, vai Sebastians Fetels vēlas turpināt startēt šajā vienībā.

Laikā, kad komanda vēl nepiederēja Strolam, kādu laiku to vadīja Kolless. Šobrīd vienības boss ir Maiks Kraks, bet nav noslēpums, ka vadīšanas lietās daudz iesaistās arī pats īpašnieks Strols.

"Tas nedarbojas," intervijā "Sport1" saka Kolless. "Kāpēc? Jo viņiem ir komandas īpašnieks, kurš domā, ka ir komandas līderis. Viņš domā, ka visu zina vislabāk, un ar visu varu noliek savu dēlu pilotu Lānsu Strolu centrā. Manā skatījumā, tā ir pilnīgi nepareiza pieeja. Ja tu paņemsi miljonu jebkurā valūtā un iemetīsi ugunī, tā sadegs tikpat ātri, kā ieguldīta "Formulā 1", ja nezini, ko dari. Un tieši to mēs pašlaik redzam "Aston Martin" komandā."

Jau pagājušajā gadā, pirmajā sezonā pēc nosaukuma maiņas, komanda ne tuvu nespēja sasniegt tik daudz, kā bija solījusi. Visas cerības bija uz šo gadu, taču pirmajos posmos kļuvis skaidrs, ka "Aston Martin" ir viena no lēnākajām komandām un uz punktiem nepretendē.

"Covid-19" dēļ sacīkstes Bahreinā un Saūda Arābijā izlaida Sebastians Fetels. Kolless uzskata, ka četrkārtējais F1 čempions nealkst atgriezties.

"Es nedomāju, ka viņš vispār grib startēt," sacīja Kolless. "Viņš sev negrib kaut ko tādu nodarīt. Tas, protams, ir ļoti pārdrošs apgalvojums, bet esmu pārliecināts, ka viņš daudz domā par to, vai vajadzētu turpināt darīt to, ko viņš šobrīd dara. Sebastians ir kļuvis vecāks, nopelnījis daudz naudas, un viņam ir ģimene. Viņš ir mainījies savā domāšanā un labi saprot, kas notiek. Viņš zina, ka zivs vienmēr pūst no galvas. Es redzu, ka komanda iet nekurienē. Un nekas nemainīsies, kamēr Strols nesapratīs, ka viņam vajag palikt mājās, noteikt budžetu un ļaut strādāt tiem cilvēkiem, kuri zina, ko viņi dara."

Izmantotie resursi:
F1 News, Live Race Coverage, Results &...