Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Williams" prezentē formulas krāsojumu

"Williams" prezentē formulas krāsojumu
Tāda šogad izskatīsies "Williams" formula
Foto: www.formula1.com

Janvāra vidū savu jauno "Williams FW31" modeli prezentēja F-1 komanda "Williams". Toreiz modelis vizuāli izskatījās tāds pats kā pagājušajā sezonā, taču vakar komanda prezentēja savas formulas jauno izskatu.

Uzreiz jāatzīmē, ka "Williams" komanda izvēlējās pati saviem spēkiem attīstīt kinētiskās enerģijas reģenerācijas sistēmu (KERS), kamēr citas vienības izmantos akumulatorus enerģijas uzkrāšanai. "Mēs sākām no nulles, no tukšas vietas, tāpat kā citas komandas," iesāk komandas pilots Niko Rosbergs. "Tev ir noteikumi, un tev no tiem jāsataisa pēc iespējas labāka formula."

Pagājušajā sezonā "Williams" komanda konstruktoru kausā izcīnīja 26 punktus, kas kopvērtējumā deva astoto vietu. "Noteikumu maiņa mums ir fantastiska lieta, noteikti. Tiešām, tā mums ir laba lieta. Šeit nevar neko nokopēt, neko. Tās vienkārši ir tavas idejas,'' turpina Rosbergs.

"Gribētu uzvarēt vai arī atrasties pirmajā trijniekā visu laiku," iesāk komandas šefs Frenks Viljamss. "Taču atrasties tuvu pirmajam trijniekam mums pirmajā gadā būtu liels sasniegums. Viss tagad balstīsies uz to, cik labi katra komanda pastrādāja ziemas pārtraukumā. Domāju, ka mums veiksies ar šo formulu."

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +5 [+] [-]

, 2009-03-01 00:59, pirms 15 gadiem
Frenka izteikums liek domāt, ka Williams būs sagādājis kādu pārsteigumu. Jau nevar sagaidīt Austrālijas GP!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-01 13:52, pirms 15 gadiem
nevaru sagaidiit startu

     [+] [-]

, 2009-03-01 13:58, pirms 15 gadiem
27 dienas vēl

     [+] [-]

, 2009-03-01 17:39, pirms 15 gadiem
Jaunajai sezonai ir jabut aizraujošai Skatos ka Williams formalus priekša pa ziemas periodu ir vel nedaudz uzlabita, vairs nav tik apaļa