Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Vēbers Valensijā aizvada privātos testus

Vēbers Valensijā aizvada privātos testus
Marks Vēbers
Foto: Digitale

Kamēr ''Red Bull Racing'' komandas pilots Sebastiens Fetels Spānijā, Heresas trasē, aizvadīja oficiālos F-1 testu braucienus, tikmēr Marks Vēbers, kurš atgūstas pēc kājas lūzuma, Valensijā aizvadīja četru dienu privātos testu braucienus.

Vēbers, kurš novembrī salauza kāju, aizvadīja pirmās divas testu dienas, pēc kurām atzina, ka jūtas labi. "Šīs bija pirmās divas testu dienas, kad braucu pēc kārtas. Viss aizritēja ļoti labi un pēc testiem nebija nekādas sāpju pazīmes. Kāja ar katru dienu jūtās labāk un ceru, ka tad, kad došos uz pirmo posmu Melnburnā, būšu jau nobraucis apmēram sešu vai septiņu posmu nobraukto kilometru skaitu."

Tāpat arī pilots atzina, ka, lai arī tie ir privātie testu braucieni, komanda strādā pie Melnburnas posma īpašajiem regulējumiem. "Strādājam pie lietām, kuras ir specifiskas tieši Melnburnas posmam - pie aizmugurējām riepām, kuras šajā trasē uzvedas līdzīgi kā Melnburnā. Esam nobraukuši daudz apļu, taču arī turpmākajos testos mums jāstrādā daudz."

Jāatzīmē, ka komanda nav atklājusi Vēbera testu laikus.

Izmantotie resursi:
autosport.com

  -1 [+] [-]

, 2009-03-01 21:18, pirms 15 gadiem
Laikam testu rezultāti pagaidām vēl nav nekas spožs, ja jau komanda tos neatklāj.

     [+] [-]

, 2009-03-01 21:24, pirms 15 gadiem
Palabo virsrakstu! (tetsus)

     [+] [-]

, 2009-03-02 01:48, pirms 15 gadiem
ar tādu komandas biedru kā Fetels būs Veberam daudz jātrenējas, lai nepaliktu ēnā.