Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: NASCAR posmā Doverā Hamlins duelī uzveic sezonas līderi Larsonu

Denijs Hamlins NASCAR "Cup Series" 11. posmā "Dover Motor Speedway" trasē pirms finiša notikušajā duelī uzveica sezonas līderi Kailu Larsonu un kļuva par uzvarētāju. Neiztika arī bez avārijām. Viena no lielākajām notika "Stage 3" laikā, kad sadūrās daudzi auto. Lielā mērā tas ietekmēja sacensību turpmākos notikumus. Larsons aizvien līderis kopvērtējumā, bet Hamiltons, kuram šī bija trešā uzvara šosezon, tagad pacēlies uz piekto pozīciju.

Estebans Okons. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
1

"Alpine" pēc sezonas šķirsies no Monako sadursmi izraisījušā Okona

F1 komanda "Alpine" paziņojusi, ka pēc abpusējas vienošanās 2024. gada sezona būs pēdējā komandas rindās Estebanam Okonam. Paziņojums par šķiršanos nāk pēc tam, kad Okons Monako "Grand Prix" izraisīja sadursmi ar komandas biedru Pjēru Gaslī.
Pauls Jonass. Foto: Full Spectrum Media

Jonass: "Diezgan smaga un nopietna trauma"

1. un 2. jūnijā Vācijā, Toičentāles mototrasē noskaidroti pasaules motokrosa čempionāta astotā un Eiropas čempionāta piektā posma uzvarētāji. Diemžēl otrā brauciena starts Paulam Jonasam izvērtās neveiksmīgs - piedzīvojot smagu kritienu, viņš no brauciena izstājās.
Mairis Pumpurs. Foto: Andris Smilšarājs

Stelpes trasē Nacionālajā kausā "MX Pro" klasē uzvar Pumpurs

Sestdien, 1. jūnijā, Stelpē, “Pīlādžu” mototrasē noskaidroti Nacionālā kausa trešā posma motokrosā uzvarētāji.