Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2987, Did:0, useCase: 3

Larsons trešo reizi uzvar "Nascar" autoseriāla "All star" sacensībās

Agris Suveizda

Larsons trešo reizi uzvar "Nascar" autoseriāla "All star" sacensībās
Kails Larsons. Foto: AP/Scanpix

LETA--AP. Trešo reizi par prestižo "Nascar" autoseriāla "All Star" sacīkšu uzvarētāju svētdien kļuva Kails Larsons. Visu zvaigžņu sacīkste Nortvilksboro trasē atgriezās pēc 27 gadu pārtraukuma, bet Larsonam šī bija trešā uzvara piecos gados.

"All Star" sacīkstēs vienīgi Džimijam Džonsonam ir vairāk titulu - četri, kamēr pa trim reizēm triumfējuši arī Džefs Gordons un Deils Ernhards. Kamēr Larsons kļuvis par pirmo pilotu, kurš par "All Star" sacīkšu uzvarētāju kļuvis trīs dažādās trasēs, to pavLarsona pārstāvētai vienībai "Hendrick Motorsports" šī bija 11.uzvara "All Star" sacensībās.

Par uzvaru Larsons tika arī pie naudas balvas viena miljona ASV dolāru apmērā (925 240 eiro).

Otro vietu izcīnīja Bubba Voless, bet trešais finiša līniju šķērsoja Tailers Rediks, aiz sevis atstājot Čeisu Brisko un Čeisu Elliotu.eicot arī 2019.gadā Šarlotē un 2021.gadā Teksasā.

Izmantotie resursi:
LETA