Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Fetels: ''Cīņa par titulu sāksies tagad''

Fetels: ''Cīņa par titulu sāksies tagad''
Sebastjans Fetels un Marks Vēbers
Foto: AP/Scanpix

F1 komandas ''Red Bull'' braucējs Sebastjans Fetels pirms gaidāmā Beļģijas GP paziņojis, ka nopietnā cīņa par čempiontitulu sāksies tieši tagad un ka piloti vairs nevar kļūdīties, ja vēlas cīnīties par čempiontitulu.

Šobrīd čempionāta kopvērtējuma līderis ir ''Red Bull'' pilots Marks Vēbers. Otro vietu šobrīd ieņem ''McLaren'' braucējs Luiss Hamiltons, bet trešo Vēbera komandas biedrs Sebastjans Fetels. Šonedēļ pēc neilga pārtraukuma Beļģijā notiks kārtējais F1 posms.

Pirms tā ''Red Bull'' pilots Sebastjans Fetels atzinis, ka tieši tagad sāksies nopietnākā cīņa par titulu: ''Jāatzīst, ka līdz šim varējām izcīnīt vairāk punktu. Tas gan nevienu neinteresē, jo situācija ir tāda, kāda viņa šobrīd ir. Tu vari argumentēt, ka varēji izcīnīt vairāk punktus, bet tāpat to darītu citi piloti, kuri cīnās par čempiontitulu. Šobrīd viss praktiski sākas no sākuma. Mums jākoncentrējas uz katru no sacīkstēm atsevišķi un jāparāda savas labākais sniegums. Kļūdīties vairs nedrīkst. ''Ferrari'' un ''McLaren'' ir mūsu galvenie konkurenti, kas cīnīsies līdz galam. Punktu sistēma ir citādāk un lai arī liekas, ka atstarpe ir liela, to ir viegli sadeldēt. Fernando Alonso pēdējās sacīkstes bijušas labas. Pirms tam jau likās, ka viņš vairs necīnīsies par čempiontitulu, bet tagad atkal ir atpakaļ cīņā par to.''

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

  +1 [+] [-]

, 2010-08-26 19:04, pirms 14 gadiem
sāksies ta sāksies, bet tu tajā neuzvarēsi vismaz šogad vel ne!

  +2 [+] [-]

, 2010-08-26 20:24, pirms 14 gadiem
Līdz šim visi mēs tikai tāpat vien braukājāmies, braucām uz pohām un muļki dzinām. Tagad tā vairs nebūs un beidzot visi sāksim sacensties!!!

Katru gadu ik pēc teju katra posma kāds gudrinieks apgalvo, ka čempionāts sākas tagad. Labrīt! Kur tad paliek līdz tam izcīnītie punkti? Anulējas, vai ne?

  +4 [+] [-]

, 2010-08-26 21:51, pirms 14 gadiem
Fetelam titulu neredzēt!!

  -2 [+] [-]

, 2010-08-26 23:27, pirms 14 gadiem
j;onyubino

  +3 [+] [-]

, 2010-08-27 07:16, pirms 14 gadiem
Šonedēļ pēc neilga pārtraukuma Beļģijā notiks kārtējais F1 posms.

4 nedēļas ir neilgs pārtraukums?? Manējais domāt, ka tas ir otrais garākais pārtraukums aiz 5 mēnešu starpsezonu pauzes