Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Luka di Montedzemolo: ""Ferrari" Itālijai devis daudz vairāk nekā politiķi"

Luka di Montedzemolo: ""Ferrari" Itālijai devis daudz vairāk nekā politiķi"
Luka di Montedzemolo
Foto: AFP/Scanpix

"Ferrari" F1 komandas prezidents Luka di Montedzemolo atbildējis Itālijas ministram Roberto Kalderoni, kurš pirms pāris dienām paziņoja, ka Montedzemolo nekavējoties jāpamet savs amats.

Jau ziņojām, ka pirms pāris dienām pēc Abu Dabi posma viens no Itālijas ministriem Roberto Kalderoni atzina, ka F1 komandas prezidentam Lukam di Montedzemolo ir nekavējoties jāpamet "Ferrari" komanda. ''Mums ir kauns par šādu bezatbildīgu stratēģiju, tāpēc vaina ir jāuzņemas Lukam di Montedzemolo. Viņam nekavējoties jāpamet ''Ferrari'', lai viņš vairāk nekaitētu komandai,'' dusmīgi teica Kalderons.

Taču Montedzemolo atbildi parādā nav palicis. "Kad Kalderons sasniegs kaut vai vienu procentu no tā, ko "Ferrari" sasniedzis un devis Itālijas attīstībai un sportam, tad viņš būs pelnījis manu atbildi,'' dusmīgi saka Montedzemolo. "Esmu pārsteigts un sarūgtināts par tādiem mūsu politiķu paziņojumiem pēc aizvadītās Abu Dabi sacīkstes. Pirms tam nekad savā dzīvē, kopš strādāju "Ferrari", nekas tāds nebija noticis, kad politiķi iesaistās mūsu labos un sliktos brīžos, tāpēc gribu pateikt, lai viņi paskatās uz to, cik "Ferrari" ir devis labu Itālijas tēlam visā pasaulē. Varu pateikt tikai to, ka "Ferrari" ir devis daudz vairāk nekā daži labi Itālijas politiķi."

Izmantotie resursi:
crash.net

 +10 [+] [-]

, 2010-11-18 14:46, pirms 13 gadiem
Lukam pilnīga taisnība.

  +3 [+] [-]

, 2010-11-18 14:53, pirms 13 gadiem
piekritu...!

  -1 [+] [-]

, 2010-11-18 15:08, pirms 13 gadiem
ko tur cepties? vnk lukam vajag ja nepieciesam patirit komandas darbinieku sastavu un viss!!
diemzel pedejos gados ferrari komandaa tiek pielautas parak daudz strategiskas kludas gan kvalifikacija gan sacikstees..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-18 15:53, pirms 13 gadiem
Ferrari viennozīmīgi ir Italijas pazistamakais zimols! Otrā vietā varētu būt makaroni.

  +1 [+] [-]

, 2010-11-18 15:56, pirms 13 gadiem
pūce rakstīja: Ferrari viennozīmīgi ir Italijas pazistamakais zimols! Otrā vietā varētu būt makaroni.
drīzāk pica
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja