Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Par 172 tūkstošiem eiro tiks rekonstruēta Smiltenes kartingu trase

Juris Grīns
Juris Grīns

Par 172 tūkstošiem eiro tiks rekonstruēta Smiltenes kartingu trase
Smiltenes kartingu trase
Foto: J.Ūdris

Smiltenes novada dome sadarbībā ar biedrību Tehniskais sporta klubs "Smiltene" realizēs projektu "Kartingu trases atjaunošana". Tā ietvaros līdz nākamajam gadam tiks rekonstruēta un uzlabota Smiltenes kartingu trase.

Lauku atbalsta dienests ir izvērtējis un apstiprinājis Smiltenes novada domes sagatavoto projekta iesniegumu "Kartingu trases atjaunošana", kas tika iesniegts Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020. gadam apakšpasākuma "Darbību īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju" ietvaros. Projekts tiek īstenots kā kopprojekts, kur otrs dalībnieks projektā ir biedrība Tehniskais sporta klubs "Smiltene".

Projekta mērķis ir attīstīt un daudzveidot daudzfunkcionālā sporta un atpūtas kompleksa “Teperis” piedāvāto pakalpojumu klāstu, lai piesaistītu vairāk apmeklētājus, īpaši jauniešus.

Atjaunojot kartingu trasi būs iespēja nodrošināt divus jaunus un uzlabotus pakalpojumu veidus – “trases izmantošana kartingu sportam” un “trases izmantošana skrituļslidotājiem un skrituļslēpotājiem”. Kartingu trases atjaunošana dos arī papildus pienesumu citām pakalpojumu nozarēm – nakšņošana, ēdināšana, izlaide u.c.

Darbus objektā plānots uzsākt šogad un pabeigt 2017. gadā. Projekta kopējās plānotās izmaksas ir 172 857 eiro, no kuriem Lauku atbalsta dienests līdzfinansē 80 000 eiro, kamēr pārējo finansējumu sniedz pašvaldība.

Informāciju sagatavoja:
Lita Kalniņa,
Smiltenes Attīstības un plānošanas
nodaļas projektu vadītāja

  +1 [+] [-]

, 2016-09-22 22:47, pirms 8 gadiem
Ja Rīgā tādu rekonstruētu,tad rīgas domei plānotās izmaksas būtu 2,7 milioni, bet reālās 6,7 milioni!! 100 punkti!