Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Šlēgelmilhs otrajā sacīkstē Francijā līdz braukšanai netiek

Juris Grīns
Juris Grīns

Šlēgelmilhs otrajā sacīkstē Francijā līdz braukšanai netiek
Haralds Šlēgelmilhs
Foto: facebook.com/haraldracing

Neveiksmīgi sacīkšu nedēļas nogale Francijā noslēgusies Haraldam Šlēgelmilham, kurš otrajā braucienā Pola Rikāra trasē nemaz netika pie braukšanas.

Jau vēstījām, ka "Lamborghini Blancpain Super Trofeo" čempionāta trešajā posmā Francijā Haralda Šlēgelmilha un Mihaila Stepanova pārstāvētā "Artline" komanda kvalifikācijā ieguva augsto trešo vietu absolūtajā ieskaitē un pirmo savā Pro-Am klasē.

Diemžēl jau pirmajā braucienā kļuva skaidrs, ka regulējumi ir nepiemēroti cīņai par augstām vietām, kā rezultātā tika zaudētas daudzas pozīcijas, piedzīvota arī sadursme, kas lika izbraukt no trases un rezultātā tikai 16. vieta.

Tobrīd Šlēgelmilhs ziņoja, ka mehāniķi mēģinās atrast labākus regulējumus otrajam braucienam, tomēr tā arī neizdevās noskaidrot, vai tas ir izdevies. Otrajā sacīkstē jau pašā sākumā Stepanovs piedzīvoja sadursmi ar vienu no konkurentiem, kā rezultātā izstājās, Šlēgelmilham līdz braukšanai pat netiekot.

No 22. līdz 26. jūlijam ātrajā un sarežģītajā Spā-Frankošamps sacīkšu trasē Beļģijā notiks "Lamborghini Blancpain Super Trofeo" čempionāta ceturtais posms.

Izmantotie resursi:
Lamborghini - Official website