Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Laipnieks izcīna svarīgu uzvaru un uzstāda jaunu rekordu

Juris Grīns
Juris Grīns

Laipnieks izcīna svarīgu uzvaru un uzstāda jaunu rekordu
Foto: openkart.lv

Sestdien, 20. augustā Andrejs Laipnieks spēja atkārtot pirms gada paveikto un izcīnīt ļoti svarīgu uzvaru Openkart čempionāta 11. posmā, kas ļāva viņam Kriša Jaunzema pārsvaru samazināt līdz sešiem punktiem.

Ar šo uzvaru Andrejs uzstādīja jaunu Openkart uzvaru rekordu, tagad viņa kontā ir 14 panākumi, kas ir par vienu vairāk nekā Ivaram Strencim un par divām nekā viņa lielākajam konkurentam Krišam Jaunzemim.

Trasē otrais finišēja Krišs Jaunzemis, taču sods par kontaktu ar Gati Bergmani, atsvieda līderi uz trešo pozīciju. Savu pirmo pjedestālu Openkart čempionātā izcīnīja Jānis Čudovs, kuram arī pirmā uzvara Izaicinājuma kausa ieskaitē.

Soli aiz pjedestāla 50 dalībnieku konkurencē palika Jurijs Fedorenko - viņam otrā vieta Izaicinājuma kausā. Piekto vietu izcīnīja sen Openkart sacīkstēs neredzētais Kaspars Ritums, bet pirmo sešinieku un Izaicinājuma kausa pjedestālu noslēdza Juris Eklons,kurš finālā iekļuva, uzvarot B finālā.

Labākais no debitantiem Kaspars Zuģickis, otrais Kristaps Ķilkuts, bet trešais Artūrs Vīķis.

Komandām viss bez pārsteigumiem 11.uzvara no 11 "SNB Racing", otrie "3Pera", bet trešie pirmo reizi uz pjedestāla "FM Racing", kuriem ar šo sacīksti pievienojās Artūrs Vīķis.

Interesanti, ka pēc ļoti ilga pārtraukuma šajā sacīkstē trasē varēja redzēt arī pirmo Openkart čempionu Aigaru Valukēvicu.

11.posma rezultāti: OpenKart
Sezonas kopvērtējums: OpenKart
Izaicinājuma kausa 11. posma rezultāti: OpenKart
Izaicinājuma kausa sezonas kopvērtējums: OpenKart

Izmantotie resursi:
OpenKart