Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Sākusies pēdējā pieteikšanās diena dalībai LAF Junioru Akadēmijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Otrdiena, 20. maijs ir pēdējā diena, lai esošie un topošie jaunie Latvijas autosportisti pieteiktos dalībai LAF Junioru Akadēmijā. Pieteikumu termiņš noslēdzas pusnaktī - līdz šim laikam interesentiem jāatrod pieteikuma veidlapa LATVIJAS AUTOMOBIĻU FEDERĀCIJA, jāaizpilda un jānosūta pa e-pastu akademija@laf.lv.

LAF Junioru Akadēmijas projekts sastāv no trim daļām - bērniem kartingā bez iepriekšējas pieredzes (vecumā no 6 līdz 9 gadiem), jauniešiem kartingā ar vai bez pieredzes (vecumā no 9 līdz 14 gadiem, iespējams arī gados vecākiem), jauniešiem ar autosporta pieredzi no dažādām disciplīnām (vecumā no 14 līdz 22 gadiem). Pieteikšanās LAF Junioru Akadēmijā sākās 7. maijā un ilgst līdz 20. maijam. Savukārt laikā līdz 1. jūnijam notiks LAF Junioru Akadēmijas dalībnieku atlase. Pieteikumu anketas dalībniekiem būs jāiesūta uz e-pastu akadēmija@laf.lv (sekojiet informācijai www.laf.lv).

LAF Junioru Akadēmijas bērnu kartinga sadaļā tiek aicināti pieteikties bērni vecumā no sešiem līdz deviņiem gadiem. Nodarbības šai grupiņai notiks Ātruma Cilts kartinga hallē. Šī būs iespēja treneru un skolotāju uzraudzībā uzsākt autosporta gaitas, saprast kartinga braukšanas principus un jau laicīgi iegūt informāciju, kas palīdzētu izvairīties no kļūdām, kuras pieredzes trūkuma dēļ nākas pieļaut daudziem jauniem sportistiem un viņu komandām.

LAF Junioru Akadēmijas jauniešu kartinga sadaļas nodarbības notiks sporta kompleksā 333. Šajā sadaļā aicināti pieteikties gan esošie, gan topošie sportisti savu iemaņu attīstīšanai un kartinga sporta pamatu apgūšanai. LAF Junioru Akadēmijas jauniešu virzīšana kartingā ir pašsaprotama - šis ir autosporta iemaņu pamats, kas vēlāk lieti noder jebkurā autosporta disciplīnā.

LAF Junioru Akadēmijas centrālā daļa būs esošo autosportistu apmācības sadarbībā ar jau vairākus gadus veiksmīgi darbojošos LMT Autosporta Akadēmiju un tās līderi Dainaru Dambergu. Šajā sadaļā var pieteikties LAF licencēti autosportisti vecumā no 14 līdz 22 gadiem, kuri šobrīd startē LAF Rallija, Šosejas, Krosa, Standartauto un reidu komisiju sacensībās.

Informāciju sagatavoja:
Viesturs Saukāns,
LAF Preses dienesta vadītājs

     [+] [-]

, 2014-05-21 12:13, pirms 10 gadiem
Cik un kādās disciplīnās pieteicās?